Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Duel între echipele fără victorie în faza a doua a campionatului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.02.2019

medias athletic constanta

Etapa cu numărul 5 din Grupa Galbenă programează duelul dintre CS Municipal din localitate și Athletic Constanța. Partida va demara vineri, 1 martie, la Sala Sporturilor din Mediaș începând cu ora 18:00.

Această confruntare pune față în față singurele echipe fără succes în Grupa Galbenă. Ambele formații au cedat „granziilor” din această grupă valorică, Dinamo Știința București, CSO Voluntari, Steaua București și CSM Phoenix CSU Galați.

CSM Mediaș și Athletic Constanța se vor întâlni pentru a 5-a oară în acest sezon. În prima parte a campionatului cele două formații și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând un meci pe teren propriu și unul pe teren străin.

Formația antrenată de Mihai Popa ar putea fi în efectiv complet pentru acest joc. În ultima perioadă mai mulți jucători ai echipei s-au confruntat cu probleme medicale, printre care Andrija Simovic, Milan Vulic și Cornel Cioacătă.

Cele două echipe revin în acțiune după o perioadă de pauză. CSM Mediaș a jucat ultimul meci pe 12 februarie în Cupa României cu SCM U Craiova și pierdut cu scorul de 89-64. Constanța a pierdut pe 9 februarie partida de pe teren propriu cu Phoenix Galați din LNBM, scor 79-62.

CSM Mediaș și Athletic Constanța au 0-4 la general în Grupa Galbenă și mai păstrează doar șanse teoretice pentru accederea în playoff.

*foto: facebook Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!