Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Duel disproporţionat la Timişoara, unde Timba este gazdă în jocul contra lui BC SCM

Dan Oancia

Dan Oancia
03.01.2018

timba timisoara bc scm timisoara

Timişoara întâmpină anul 2018 cu duelul concitadinelor, Timba, respectiv BC SCM. Alb-violeţii sunt văzuţi ca favoriţi înaintea meciului care va avea loc în sala „Constantin Jude”, casa celor două echipe în meciurile de până acum din sezonul competiţional curent.

Situaţia în cele două tabere e diametral opusă, în clasamentul Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Dacă băieţii antrenaţi de Tudor Costescu se află pe cea de-a treia treaptă a podiumului, „Urşii” sunt cea de-a treia echipă, însă de la capătul clasamentului, Politehnica Iaşi şi Dinamo Bucureşti fiind singurele grupări aflate sub Timba.

BC SCM Timişoara a încheiat anul cu o înfrângere pe teren propriu, împotriva campioanei U BT Cluj-Napoca.  A doua zi galben-e negrii au pierdut la cinci puncte în faţa lui BCM U Piteşti, scor 82-77, sub cupola aceleaşi săli. Apoi, în data de 30 decembrie 2017, au cedat în deplasarea de la U BT cu 97-80.

În jocul din tur BC SCM Timişoara s-a impus detaşat cu scorul de 101-76, după un meci controlat da capo al fine, cu un ultim sfert în care „leii” au lăsat-o mai moale. Jeremic a fost coşgheter, cu 25 de puncte, iar de la Timba replica a venit din partea lui Pavlovic. Faţă de începutul sezonului, „urşii” au întâmpinat probleme peste probleme şi au rămas fără oameni importanţi din angrenaj. Antrenorul Bogdan Murărescu a părăsit echipa, dar şi pivotul veteran Bogdan Popescu. Au urmat mai apoi Tiegbe Bamba, Branko Jereminov, Mladen Pavlovic, Thomas de Thaey şi Alon Sonnenfeld, ultimul căruia i-a venit rândul fiind John Florveus.

Duelul dintre Timba şi BC SCM Timişoara va avea loc joi, de la ora 18:00.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!