Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Duel interesant între Aleksandar Vuletic și Boris Lalovic

Paul Olar

Paul Olar
11.10.2013

Meciul de sâmbătă dintre Concordia Chiajna și "U"-BT Mobitelco aduce un duel cât se poate de atractiv în spațiul de trei secunde. Aleksandar Vuletic și Boris Lalovic, doi dintre cei mai buni debutanți de până acum în Liga Națională, își dau întâlnire pe parchet cu începere de la ora 17:00.

Cu două eșecuri la activ din tot atâtea posibile, ilfovenii s-au remarcat în principal în noua ediție de campionat doar prin prestațiile lui Aleksandar Vuletic. Sportivul sârb se află la al doilea sezon consecutiv în maieul galben și verde, după experiența de anul trecut din eșalonul secund. Vuletic a debutat senzațional în Liga Națională, el contabilizând 20 de puncte, 19 recuperări și 7 pase decisive în fața Energiei Rovinari.

Remarcabila prestație a avut un indice de eficiență de 37, însă Aleksandar nu s-a mulțumit doar cu atât. O săptămână mai târziu, pivotul născut în anul 1986 a făcut un meci mare la Timișoara, deși formația sa a fost învinsă, scor 98-78. Aleksandar a evoluat în fiecare minut și a totalizat 15 puncte, 20 de recuperări și 4 assist-uri, rămânând de văzut dacă poate continua în aceeași măsură și mâine.

De partea cealaltă, Boris Lalovic a fost principalul artizan al victoriei clujene împotriva Energiei Rovinari,  99-85. Prezentat drept unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului din Bosnia în trecut, Lalovic nu a rupt gura târgului în jocurile amicale ale ardelenilor, respectiv runda inaugurală de la Oradea.

Centrul născut în Muntenegru și-a luat însă revanșa miercuri, în compania trupei lui Florin Nini. Foarte precis din acțiune, "Lalo" și-a pus în valoare întreg arsenalul ofensiv în urmă cu două zile. La succesul "alb-negrilor", Boris a contribuit cu 26 de puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive și un indice al eficienței de 35.

Fără nicio urmă de îndoială, centrul grupării de la malul Someșului va aborda întâlnirea din etapa a treia cu un moral excelent, fiind foarte interesant de văzut care din cei doi sportivi amintiți se va impune în "căciulă".

*Foto: Răzvan Păsărică & Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!