Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Duel pentru locul 7 între Phoenix Galați și SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.04.2018

Etapa a 5-a din faza a doua a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin programează cel mai interesant duel din grupa valorică 7-12. Phoenix Galați primește vizita lui SCM U Craiova, într-un meci programat miercuri, 11 aprilie, de la ora 19:00 în Sala Sporturilor Dunărea.

O partidă cu implicații directe pentru poziția a 7-a. Phoenix Galați și SCM U Craiova sunt vecine de clasament, ocupând pozițiile 8 respectiv 7. Gălățenii au un bilanț până acest moment de 13 victorii și 12 înfrângeri, în timp ce oltenii au la activ 14 victorii și 11 victorii. Pentru cele două echipe adevărată luptă a rămas ocuparea poziției a 7-a la finalul sezonului regulat, în condițiile în care Timba Timișoara, Politehnica Iași și Dinamo Bucuești nu au cum să emită pretenții la ultimele două locui care duc în play-off.

În faza a două a sezonului regulat din LNBM, Phoenix Galați și SCM U Craiova au bifat victorii pe linie cu formațiile mai sus menționate. Cele două echipe s-au întâlnit în ultima partidă din prima fază a sezonului regulat. Oltenii au reușit atunci o victorie pe terenul gălățenilor, cu un catgoric 99-70. Echipa condusă de Rami Hadar a câștigat și meciul tur cu Phoenix Galați, scor 93-84.

Pheonix Galați a reușit o singură victorie în fața lui SCM U Craiova din 2015 până în prezent. Echipa de la Dunăre a câștigat la limită, 83-82, în fața Craiovei în ianuarie 2017. Trupa din Bănie are un bilanț net favorabil cu gălățenii, pe care i-au învins de 7 ori în acest interval.

Partida de miercuri dintre Phoenix Galați și SCM U Craiova va fi oficiată de o brigadă de arbitrii formată din Laurențiu Grigoraș, Alexandra Stan și Dragoș Barbu.

foto: Sportul Ilustrat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!