Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Duelul concitadinelor: BC Timișoara vs Timba

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
21.03.2014

Liga Naţională

Etapa 24

 

Sâmbătă 22 martie

ora 18:00

Timişoara

sala "Constantin Jude"

10-13 Fişa meciului 3-19

Fanii baschetului timișorean vor avea ocazia ca sâmbătă, 22 martie, să le vadă pe cele două echipe ale orașului într-o confruntare directă. Cu 3 etape înainte de finalul sezonului regulat, miza partidei va fi una care ține de onoare și mai puțin de obiectivul sportiv. BC Timișoara nu mai poate spera la un loc de playoff, iar Timba profită de faptul că în acest sezon nu retrogradează nicio echipă. 

În cele 3 meciuri directe de până acum BC Timișoara s-a impus de tot atâtea ori, iar partida de sâmbătă, în mod normal, nu va schimba această dominație a “leilor” în fața “urşilor”. Cele două echipe sunt despărțite în primul rând de consistența bugetelor și aici rezultă şi diferenţa de obiective sau de valoare a jucătorilor. Cu toate acestea, în mod surprinzător, BC Timișoara este aproape vecină de clasament cu Timba. Alb-violetii sunt pe poziția a 10-a, iar galben-negrii sunt pe 12, după un sezon în care primii și-au propus să joace în playoff, iar cei din urmă să își formeze un nucleu de jucători pentru anul viitor.

Pentru elevii lui Petricevic acest meci este o gură de oxigen, care însă nu le mai folosește prea mult, ei venind după o înfrângere la Sibiu care i-a eliminat din lupta pentru primele 8 locuri. De partea cealaltă, Timba a fost aproape de o mare surpriză în etapa precedentă, când numai experiența superioară a Gazului pe final de meci a făcut ca bănățenii să nu se impună la Medias. 

Partida, programată să înceapă de la ora 18:00, va da șansa tinerilor români ai celor două formații să se duelze între ei, jucătorii străini fiind aceia care vor înclina decisiv balanța în favoarea învingătoarei. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!