Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Duelul fundaşelor: Părău contra Rhoads

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
21.10.2013

Cea mai aşteptată partidă a etapei şi totodată una care poate avea implicaţii în stabilirea ierarhiei la vârful LNBF va fi şi un interesant duel între coordonatoarele celor două combatante.

Annemarie Părău şi-a început cariera la nivel de senioare în componenţa echipei pe care o va înfrunta azi, Univ. Goldis ICIM Arad. După două perioade încununate cu succese în cadrul clubului arădean, jucătoarea originară din Timişoara a poposit pe rând pe la toate marile rivale ale Aradului: Târgovişte, Sfântu Gheorghe, Satu Mare şi din acest sezon - Alba Iulia. Fundaş cu mare apetit pentru puncte marcate după pătrunderi spectaculoase, Anne a ştiut să se facă iubită peste tot pe unde a jucat.

Jence Ann Rhoades a sosit în campionatul românesc la Sepsi Sic Sfântu Gheorghe unde s-a făcut remarcată prin abilităţile ei de păsătoare şi foarte bună apărătoare, contribuind atât prin recuperări cât şi prin intercepţii şi chiar capace la faza defensivă a echipei sale. Are de partea sa avantajul înălţimii, al forţei şi este mai tânără decât adversara sa, Anne având în schimb avantajul experienţei, agilităţii şi calitatea de marcatoare.

De menţionat că ambele au evoluat în trecut la Sfântu Gheorghe şi că cele două au condus statisticile LNBF pe sezonul anterior la capitolul pase decisive (medii de 5,6 asisturi pentru Rhoads respectiv 5 pentru Părău). O motivaţie în plus pentru Anne este decizia conducerii arădene de a-i retrage maieul de pe panoul de onoare din Polivalenta arădeană, după un conflict iscat la turneul final al Ligii Europei Centrale din urmă cu 2 sezoane.

foto facebook/csualbaiulia sepsisic.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!