Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Duelul nou promovatelor are loc în acest weekend

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
08.12.2017

poli iasi timba timisoara

Meciul contra BC Timba Timișoara este primul pe care Poli Iași îl joacă pe teren propriu în acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

"Studenții" ieșeni vin după o serie de șapte deplasări fără niciun succes. În etapa trecută Poli Iași au jucat în deplasare la BCMU Pitești, echipa căreia i-au creat probleme pe tot parcursul partidei, scorul final fiind 78-68 pentru argeșeni.  Cel mai bun jucător al echipei ieșene a fost Terrell Lee Lipkins, cu 15 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive, ajungând la un indice al eficientei +19.

De partea cealaltă BC Timba Timișoara vine după o înfrângere suferită împotriva celor de la CSU Sibiu, la o diferența considerabilă de 28 de puncte, scor 98-70. Omul meciului pentru Timba a fost Thomas De Thaey, cu 20 de puncte și 3 recuperări. Bănățenii s-au bucurat de o pauză forțată de împrejurări, deoarece meciul cu BC Mureș s-a amânat, din cauza problemelor financiare suferite de clubul ardelean.

Atat Timba Timișoara, cât și Poli Iași se luptă pentru a-și păstra locul în Liga Națională de Baschet Masculin.

Cele două echipe s-au întâlnit doar de două ori până acum, în Cupa României, unde fiecare a avut câte o victorie, însă Timba s-a calificat mai departe, după ce a învins Poli Iași la 12 puncte diferenta.

Partida dintre CS Politehnica Iași și BC Timba Timișoara are loc sâmbătă, 09 decembrie, de la ora 19:00, în sala Sporturilor Iaşi.

Meciul va fi arbitrat de brigada formată din Mircea Șerban, Andrei Bădilă, Cosmin Prișcă iar observator din partea Federației Române de Baschet va fi Tiberiu Rist.

 *foto: opiniatimisoarei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!