Stiri Juniori U20 Feminin

Dumitrache Alexandra: “Orice jucător este fericit să-şi audă numele la decernarea titlului de MVP”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
04.05.2014

Foto: Cosmin Matei

Dumitrache Alexandra Maria, jucătoarea formaţiei Olimpia Bucureşti a primit titlul de MVP, reuşind 51 de puncte, 11 recuperări, 25 de pase decisive şi 18 intercepţii pe parcursul turneului final al U20 feminin disputat în 26-28 aprilie, în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. Baschetbalista vorbit pentru Total Baschet despre sezonul precedent, despre participarea la turneu, declarând că deşi e dezamagită de rezultatul echipei, se simte implinită să deţină cel mai important trofeu.

“Sezonul care tocmai a trecut, a fost unul destul de slab, datorită faptului că au participat doar 3 echipe. Singura formative care a fost mai apropiată de valoare de Olimpia, a fost Universitatea Cluj, cea care ne-a şi pus cele mai mari probleme.Turneul final, nu s-a putut numi tocmai un turneu final din cauza lipsei de echipe. Din punct de vedere organizatoric, am fost mulţumite. Oarecum sunt dezamăgită pentru că mă aşteptam la un rezultat mai bun al echipei mele, însă, având în vedere faptul că turneul final nu s-a luat de la zero, rezultatele erau clare. Mă simt totuşi împlinită, ştiind că şi în ultimul meu an de juniorat, am reuşit să deţin cel mai important trofeu. Cred că orice jucător este fericit să-şi audă numele la decernarea titlului de MVP”, a declarant Alexandra Dumitrache.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!