Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

După succesul din FIBA Europe Cup, U-BT merge la Pitești

Paul Olar

Paul Olar
06.01.2017

BCM U Pitești are parte de un meci dificil sâmbătă, 7 ianuarie. Formația pregătită de Hristu Șapera dă piept cu U-Banca Transilvania, într-o confruntare programată la ora 20:30, pe parchetul Sălii Sporturilor „Trivale”.

Clasată pe locul patru în Liga Națională, gruparea argeșeană dispută sâmbătă primul meci din 2017. Piteștiul a acumulat până la ora actuală opt victorii și cinci eșecuri, fiind la egalitate de puncte cu CSU Sibiu, ocupanta ultimei poziții de podium.

În etapa precedentă, BCM U a trecut de Dinamo București, în deplasare, scor 72-64. În plus, pe finalul lunii decembrie, Marinov și compania au învins campioana CSM CSU Oradea, 76-64.

De partea cealaltă, U-Banca Transilvania a pierdut locul de lider al Ligii Naționale, ca urmare a eșecului suferit în compania echipei BC Mureș Târgu Mureș. De altfel, gruparea lui Mihai Silvășan a contabilizat 10 succese și doar două rezultate negative.

Una dintre înfrângerile ardelenilor a fost chiar împotriva lui BCM U, în tur. Atunci, alb-violeții au câștigat dramatic, la un punct diferență, scor 73-72.

Referitor la indisponibilități, U-Banca Transilvania nu va putea miza pe Vlad Moldoveanu și Nandor Kuti. Cei doi sportivi sunt așteptați să revină cel mai devreme la finalul lunii curente. În schimb, Hristu Șapera va avea întreg lotul la dispoziție.

Încleștarea dintre BCM U Pitești și U-Banca Transilvania va fi transmisă în direct la Digi Sport 3. De notat faptul că înaintea partidei va avea loc jocul de handbal al naționalei României de tineret, motiv pentru care organizatorii au decis să lase intrarea liberă la meciul de baschet.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!