Stiri

Dwyane Wade și Chris Paul - jucătorii săptămânii în NBA

Eduard Popa

Eduard Popa
24.03.2015

chris paul dwyane wade

Dwyane Wade (Miami Heat) și Chris Paul (Los Angeles Clippers) au primit din partea NBA distincțiile de jucătorii săptămânii (NBA Eastern and Western Conference Players of the Week) pentru săptămâna 16-22 martie. 

Dwyane Wade i-a condus săptămâna trecută pe cei de la Miami la 3 victorii și o înfrângere, având medii de 24,5 puncte pe meci (al doilea din Est), 4 pase decisive și 2,5 intercepții (al 4 lea din conferință). Totodată a avut un procentaj de 53,2% din acțiune, inclusiv o partidă de 13/18 cu 32 de pct în victoria din 16 martie în fața celor de la Cleveland Cavaliers, scor 106-92. De asemenea, triplul campion NBA a reușit un meci de 32 de puncte și 6 pase decisive în victoria în fața lui Portland Trail Blazers din 18 martie, scor 108-104. 

Chris Paul i-a condus pe cei de la Clippers la o săptămână perfectă (4-0). Paul a fost al cincilea din NBA la puncte înscrise pe meci (26) și al doilea în Vest la pase decisive (11,3). All-Star-ul lui Clippers a avut o performanță de 30 de puncte și 11 pase decisive într-o victorie cu Sacramento Kings (116-105) și două nopți mai târziu a contribuit cu 30 de pct și 15 pase decisive într-o victorie cu Washington Wizards, scor 113-99. De altfel, Paul a avut în această săptămână 45 de pase decisive și numai 7 mingi pierdute. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate