Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eșec la limită pentru SCM U Craiova în primul joc din presezon

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.09.2018

SCM Universitatea Craiova a pierdut la limită primul meci amical din presezon, acasă, în fața bulgarilor de la Rilski Sportist, scor final 77-78. 

Pentru olteni a fost primul joc de pregătire în noua formulă, iar rezultatul obținut în fața echipei de la sud de Dunăre poate constitui un bun început în pregătirea noului sezon competițional. 

Bulgarii au început tare meciul, câștigând primul sfert cu 22-15, iar până la pauză avantajul lor s-a dus la 12 puncte, scor 46-34. Oltenii au revenit mult mai motivați de la vestiare, reușind să recupereze din avantajul oaspeților, scor înaintea sfertului 4, 57-63. Ultima parte a întâlnirii a fost una extrem de disputată, însă în final Craiova a cedat la un singur punct diferență, scor 77-78. 

Cei mai buni marcatori din tabăra oltenilor au fost Porter Troupe cu 15 puncte, Holland cu 14, Holsey 13, Gajovic și Boone cu câte 11 puncte fiecare. La Rilski Sportist au evoluat 3 foști jucători din LNBM, Ousmane Barro, Tony Gugino și Derek Wright. 

*Foto: Facebook Universitatea Craiova Baschet Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!