Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eșec usturător pentru CS Dinamo

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
03.03.2018

SCM U Craiova s-a impus în etapa a XVIIIa din LNBM, scor 117-54, pe terenul lui CS Dinamo.

Dan Niculescu i-a trimis în teren pe Casale, Stănescu, Cioacătă, Iliescu și Petrescu, iar de partea cealaltă, SCM U Craiova a început cu Ionescu, Alexandrov, Samuels, Reed și Siriscevic.

Reed a deschis scorul partidei, printr-un slam dunk, urmat de Aleksandrov, iar scorul era 4-0 pentru oaspeți. Casale reușește să deschida scorul pentru gazde în minutul 4 al partidei, printr-o aruncare liberă marcată. Deși elevii lui Niculescu au încercat să țină aproape, diferența de valoare a celor două loturi și-a spus cuvântul, iar scorul primului sfert a fost 28-14 pentru olteni.

Desprinderea celor de la SCM U Craiova a continuat și în sfertul 2 și au intrat la vestiare cu un avantaj de 25 de puncte. În partea a doua meciului, a fost doar o chestiune de timp până ce oaspeții să producă marea desprindere și să depășească borna celor 100 de puncte. Paasoja înscrie ultimul coș al partidei și încheie scorul la 117-54.

Cel mai bun marcator al celor de la SCM U Craiova a fost Ivan Siriscevic, cu 26 de puncte, la cate a mai adăugat 5 recuperări și 3 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +30. De partea cealaltă, Cezar Stănescu a adunat 19 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

Până acum, SCM U Craiova a adunat 9 victorii și 8 înfrângeri, iar CS Dinamo are 18 înfrângeri din tot  atâtea meciuri.

În etapa următoare, CS Dinamo va juca în deplasare la Phoenix Galați, iar SCM U Craiova primește vizita celor de la BC CSU Sibiu.

*foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!