Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. 10.700 USD Williams, 7.750 EUR Mandache, 6.485 USD Harrison (document)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.12.2017

Lotul CSM Satu Mare în sezonul 2017/2018 - Foto totalbaschet: Andreea Vlase

Oficial jucătoarele de la Clubul Sportiv Municipal Satu Mare sunt cele mai bine plătite sportive din Liga Națională de Baschet feminin, dar și din sportul românesc, cu un buget de salarii cifrat la aproape jumătate de milion de euro (440.000 mii euro) pentru cele opt luni de competiție, adică o medie de aproximativ 55.000 euro lunar.

Destiny Williams este cea mai bine plătită sportivă cu un salariu lunar de 10.700 de dolari, urmată cu 6.000 de lei mai puțin de Andra Mandache a cărei leafă lunară este de 7.750 de euro lunar. A 3-a cea mai bine plătită sportivă este Taneisha Harrison cu 6.485 de dolari. Lista continuă cu lituanianca Solopova Marina, 5.100 euro, Baltic Kristina 4.965 euro, Porchia Green 5.413 dolari, Alexandra Uiuiu 2.478 euro - din care a restituit 772 euro -, Andreea Lazăr cu 2.425 euro, Renata Szmutku 1.544 euro, Sfîrlea Marina 856 euro, Pintea Delia 772 euro, Anamaria Kadar 608 euro, Valentina Bolba 552 euro, Diana Moldovan 552 euro.

Salariile de la CSM Satu Mare, conform unui extras din Trezoreria Satu Mare parvenit site-ului nostru

Leafa principalului Marius Dobă, cel ce în ultimii cinci ani a ocupat postul de administrator la CSM Târgoviste, este de 4.935 de euro, în timp ce secundul Octavian Boian câstigă 1.947 euro. 

Cu toate că dispun de un buget net superior oricărui adversar, cu care s-ar lupta cu siguranță la finala ligii masculine, Clubul Sportiv Municipal Satu Mare înregistrează datorii de zeci de mii de euro în mai multe dosare execuționale și are conturile blocate. Pe această temă consilierii locali l-au băgat în ședință pe presedintele Vasile Fogel cerându-i demisia

La începutul acestei săptămâni sportivele au intrat în grevă deoarece nu primiseră salariul pe luna octombrie și noiembrie. Conducerea clubului a găsit o nouă soluție pentru a ocoli popririle pe conturi și a virat, în cursul zilei de ieri, sumele de bani restante, iar sportivele au făcut deplasarea la Alexandria unde vor susține astăzi, de la orele 18:00, partida în compania formației locale. 

CSM Satu Mare - Salarii by Total Baschet on Scribd

Mai citiți si:

Grevă la CSM Satu Mare

Scandal la CSM Satu Mare. Consilierii locali îi cer demisia lui Vasile Fogel

ULUITOR. Vasile Fogel: "Contabila a semnat în locul meu, iar eu i-am dat 10% bonus la salariu"

INEDIT. Cum a scăpat un club din România de o datorie de 20.000 euro: a "pasat-o" cetățenilor orasului

Cea mai bine plătită jucătoare din România primeste peste 100.000 USD de la Consiliul Local Satu Mare

Cu conturile blocate CSM Satu Mare a plătit salariile dintr-un cont al trezoreriei destinat religiei

Clubul Sportiv Municipal Satu Mare se află în imposibilitate de plată

Încă un caz Dikeoulakos. Jose Araujo a acționat în instanță pe CSM Satu Mare la Tribunalul Bucuresti

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    DNA
    Chiar este sfidator la adresa sportivilor dar si al oamenilor de rand !! Cum poti sa bati joc de banii contribuabililor in acest hal ?? Cred ca ar trebui sa intervine institutiile de specialitate de stat!! Unde sint reprezentantii finantelor publice...unde este DNA...politia economica...curtea de conturi ??? Da vrem si iubim sportul,dar in limita bunului simti si al legalitatii!!Pacat de jucatoarele echipei din Satu Mare,o echipa frumoasa si buna,ele ne avand nici o vina!!

    cu 6 ani în urmă (08.12.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    DAR,
    Sunt intradevar salarii mari, dar a spune ca cele mai mari din sportul romanesc este o mare gogomanie ! Pai la CSM Bucuresti ce salarii sunt ? Cristina Neagu are 400.000 euro/an, altele mult peste 100.000 euro, asa ca ar fi cazul sa se inceteze cu dezinformarile grosolane !

    cu 6 ani în urmă (08.12.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Bécikém,problema este faptul,ca voi platiti in intregime din bani publici...

      cu 6 ani în urmă (08.12.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!