Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Amber Jones a semnat cu "U" Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
14.01.2014

După ce a renunțat la Monica Kosior, Universitatea Cluj-Napoca a bătut palma cu o nouă sportivă de peste ocean. Conform unor surse de încredere ale Total Baschet, Amber Jones vine să le întărească pe ardelence pentru partea a doua a campionatului.

Născută pe 20.05.1991, Jones evoluează pe postul de fundaș și a absolvit The University of Alabama Birmingham, cunoscută și sub numele de U.A.B. Aici, jucătoarea ce măsoară 1.70 m a fost printre cele mai bune marcatoare, totalizând 1505 puncte în cei patru ani de carieră universitară.

În stagiunea precedentă, fundașul s-a remarcat cu medii de 12.9 puncte, 4.6 recuperări, 2.6 pase decisive, respectiv 2.0 intercepții. Totodată, Amber a fost numită de două ori consecutiv în echipa "All Conference USA Team", fiind descrisă de către site-ul flash-agency.net drept o baschetbalistă agresivă, ce poate juca pe mai multe poziții.

Ea va deveni a doua stranieră din lotul lui Florin Covaciu, după pivotul Judith Kajdacsi, originar din Ungaria. Din informațiile noastre, Jones se va alătura astăzi "alb-negrelor", ea având șanse mari să debuteze în partida cu Univ. Goldiș ICIM Arad de la finalul săptămânii.

Până în prezent, "U" a bifat două succese și 11 eșecuri în Liga Națională.

*Foto: Marvin Gentry/UAB SPORTS

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!