Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Andreea Pop s-a înțeles cu ACS Sepsi SIC

Valentin Todea

Valentin Todea
11.07.2015

Andreea Pop a bătut palma cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Baschetbalista care a evoluat în ultimul sezon pentru CSM Satu Mare a semnat un contract pe an cu opțiune de prelungire. Pop a jucat cinci meciuri în stagiunea trecută, reușind medii statistice de 6.2 puncte, 3.2 recuperări și 1.4 pase decisive.

Înainte de a ajunge la Satu Mare, sportiva a petrecut patru sezoane alături de Universitatea Cluj-Napoca, formație la care a și debutat în Liga Națională. Extrema în vârstă de 25 de ani a fost o prezență constantă a naționalelor de junioare ale României, de la U16 până la U20.

Românca a suferit o accidentare serioasă la genunchi, în luna decembrie a anului trecut, însă în prezent este recuperată complet. Jucătoarea originară din Sighetu Marmației a reușit pentru Universitatea Cluj, în sezonul precedent accidentării, medii statistice de 9.9 puncte, 4.4 recuperări, 1.8 pase decisive în 22 meciuri.

Andreea Pop este primul transfer parafat de vicecampioana României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!