Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. BCM Danzio Timișoara s-a retras din Liga Națională de Baschet Feminin

Valentin Todea

Valentin Todea
08.08.2016

Problemele baschetului feminin românesc persistă, acestea făcând prima victimă în contextul noului sezon. Situația financiară precară a celor de la BCM Danzio Timișoara și-a spus în cele din urmă cuvântul, formația de pe Bega nereușind să găsească resursele necesare pentru a continua în prima divizie. Astfel, gruparea alb-violetă nu s-a înscris în următoarea ediție a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Echipa bănățeană are în continuare datorii mari către Federația Română de Baschet, dar și restanțe salariale către jucătoarele din stagiunea trecută. În acest context, Rapid București a fost invitată să îi ia locul echipei din vestul țării, așteptându-se un răpuns din partea oficialilor clubului feroviar în aceste zile. În cazul în care trupa din capitală nu dorește să participe în sezonul 2016-2017 al LNBF, i se va oferi șansa celei de-a doua echipe retrogradate să facă acest lucru. Dacă situația se va prezenta în acest fel, CSM Satu Mare va intra în prima ligă. La formația din nordul-vestul României s-au pus recent bazele unui proiect ambițios, acesta bazându-se pe un buget solid care a fost deja stabilit.

Danzio a încheiat sezonul anterior pe poziția a 9-a, după ce a trecut de Rapid cu 2-1 la general în lupta pentru supraviețuire.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!