Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Brian Burrell a semnat cu Universitatea Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
30.09.2014

Universitatea Cluj-Napoca și-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai experimentați stranieri din Liga Națională. Acesta este, conform surselor Total Baschet, Brian Burrell. Americanul revine în țara noastră după aventura de un an și jumătate la CSȘ Giurgiu.

Născut pe 15 octombrie 1984, sportivul activează pe posturile 2-3. El măsoară 1.93 m și provine din Nacogdoches, statul Texas. Brian a absolvit Paris Junior College, debutând pe pământ românesc în anul 2009. Atunci, sportivul de peste ocean a îmbrăcat maieul formației CS Otopeni.

Problemele financiare ale ilfovenilor nu l-au oprit pe Burrell să își continue cariera în spațiul carpato-danubiano-pontic. Drept urmare, fundașul a fost cooptat de CSȘ Giurgiu în lotul pregătit mai târziu de Chris Terrell.

Practic, jucătorul de culoare se mândrește cu 96 de prezențe în Liga Națională, având medii de 11.3 puncte, 4.5 recuperări, 1.2 pase decisive, 1.2 intercepții și 11.2 la eficiență. De asemenea, baschetbalistul texan are la activ 16 apariții în Cupa României.

El devine al treilea străin din efectivul lui Carmin Popa. Ceilalți sunt Roman Rukhko (Kazahstan), precum și un bulgar care a sosit de curând la Cluj-Napoca.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Marele proiect romanesc, clujean si studentesc, sunt curios cati suporteri au avut la meciul cu Timba....

    cu 9 ani în urmă (30.09.2014)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      hm
      au jucat in deplasare, vedem maine cati vor fi :)

      cu 9 ani în urmă (30.09.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    varza
    ciuca batailor.....nu o sa castige nici un meci....nu are cum!!!

    cu 9 ani în urmă (03.10.2014)
    • tzontzolino:

      normal
      Sigur nu o sa castige nici un meci...oricum se stie cine retrogradeaza deja...dar oricum va retrograda doar fictiv pentru ca nu are cine sa se inscrie de la anul asa ca tot astia vom ramane :)

      cu 9 ani în urmă (03.10.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!