Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Daniel Tudosă este noul jucător al Energiei Rovinari

Paul Olar

Paul Olar
30.12.2013

Energia Rovinari își face deja planurile pentru returul de campionat și în acest sens, formația gorjeană a ajuns la un acord cu Daniel Tudosă. Fundașul a renunțat o perioadă la activitatea baschetbalistică, hotărând să se stabilească în Statele Unite ale Americii.

Totuși, bucureșteanul a revenit în țară și a semnat un contract cu Energia, valabil în partea a doua a stagiunii, respectiv cu opțiune de prelungire pe încă un an. Tudosă a evoluat de-a lungul carierei la BC Timișoara, CSM București sau BC Mureș Târgu Mureș. De asemenea, conducătorul de joc trebuia să se alăture la începutul lunii august lotului celor de la CSM Oradea, însă totul a picat din cauza emigrării sportivului peste ocean.

Născut pe 12 iulie 1987, Daniel a bifat 145 de prezențe în Liga Națională, remarcându-se cu medii de 2.5 puncte, 1.1 recuperări, 0.8 pase decisive și 2.1 la eficiență. Actualmente, oltenii au legitimați trei baschetbaliști pe poziția I, în persoanele lui Giordan Watson, Alexandru Gliga și Barîș Aktaș.

Formația pregătită de către Florin Nini a încheiat turul pe locul cinci, cu un bilanț de opt victorii și cinci eșecuri.

Foto: Ștefania Duică

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carmenv :

    amuzant
    acest transfer a fost cerut de florin nini?:)) cu siguranta... pe bune, cu girodan, baris si gliga pe banca , el mai vrea un conducator de joc?

    cu 10 ani în urmă (30.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carmenv :

    ???
    asta nu a pus mana pe mingea de baschet de 6 luni si-l aduc acum sa joace? florin nini dejamageste din nou.. asta nu este antrenor de baschet. sa ramana la fete. echipa a mers perfect in acest tur, nu trebuie schimbari

    cu 10 ani în urmă (30.12.2013)
    • CS Energia Târgu Jiu varanu:

      !!!
      echipa a mers perfect?? echipa merge din inertie....nini e un antrenor mediocru, care nu se impune in fata jucatorilor...

      cu 10 ani în urmă (30.12.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!