Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV Federația și Digi, acuzate că ar fi tăiat din banii de televizare

Eduard Popa

Eduard Popa
08.12.2017

digi sport frb bani televizare

După ce am prezentat în exclusivitate că banii de televizare de la Digi Sport din sezonul precedent nu au ajuns la destinație, pe adresa redacției noastre a mai venit o informație interesantă.

Potrivit unui manager din Liga Națională de Baschet Masculin, Digi Sport urmează să plătească echipele cu peste 100.000 de euro mai puțin decât a făcut-o în sezonul anterior. Asta deoarece operatorul TV a devenit partener al Federației. Drept urmare, potrivit surselor noastre, restul de bani au rămas în visteria FRB.

Contactați pentru a oferi un punct de vedere pe această problemă, oficialii de la FRB au negat informația.

Referitor la cele invocate de dumneavoastră, vă precizăm că atât fondul de distribuire a banilor, cât și criteriile, sunt aceleași din ultimele sezoane LNBM. Criteriile și sumele alocate cluburilor din LNBM pentru sezonul 2016-2017 (în funcție de numărul de transmisiuni TV, dar și de locurile obținute în clasamente) au fost aprobate de Consiliul Director, se arată în răspunsul primit de la FRB.

Reamintim că echipele din prima ligă de baschet s-au arătat extrem de nemulțumite de faptul că sumele din dreptul de televizare, și așa foarte mici, nu au ajuns încă la cluburi.

*foto: Anca Cheregi – totalbaschet.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    Totalbaschet ai nevoie de rebranding...
    TribunalBaschet!

    cu 6 ani în urmă (08.12.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea :

    @martax
    Totalbaschet face ceea ce trebuie sa faca presa (fie ea si sportiva)... iar cum justitie in Romania nu prea exista, este bine sa fie scoase la lumina smecheriile unora ... bineinteles ca vor fi mereu unii care sunt deranjati de acest demers.

    cu 6 ani în urmă (08.12.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gratian cormos :

    FRB a facut parteneriat ca sa ciupeasca
    Foarte bun articolul. nici nu mai este vreun dubiu ca e reala situatia pentru ca e logic: daca FRB s-a bagat ca partener a facut-o pentru bani. De unde vin banii aia? ca doar nu o da nicio televizune bani suplimentari iaca asa unei federatii care intra si ea in schema doar sa se afle in treaba! FRB la ciupeala, ca de obicei, de unde se poate, un covrig, o bucata de ciolan, o pomana, un parastas, ei sunt mereu acolo cu mana intinsa!

    cu 6 ani în urmă (09.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!