Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. LNBF mai pierde încă o echipă. Phoenix Galați se retrage din competiție

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.11.2017

Foto: Viorel King

Liga Națională de Baschet feminin va rămâne cu nouă echipe după ce Phoenix Galați a decis să se retragă din competiție. Decizia a fost transmisă de gălățeni, în cursul acestei seri, către Federația Română de Baschet si este definitivă. Anunțul oficial va fi făcut mâine, la Galați, prin intermediul unei conferințe de presă.

Este pentru al doilea an consecutiv în care Phoenix Galați se confruntă cu probleme financiare, iar conducerea clubului a decis să sacrifice secția de baschet feminin în detrimentului celei masculine. Hotărârea de retragere din LNBF a fost luată inițial în urmă cu o săptămână, dar autoritățile au insistat ca decizia să fie amânată. Gălățenii au asteptat până astăzi o salvare din partea primăriei, însă aceasta nu a sosit, iar conducerea a pus lacătul peste secția de baschet feminin.

Sezonul 2014/2015 a fost ultimul pentru liga națională rezervată baschetului feminin când toate echipele ce au luat startul, 14 la număr, au si încheiat competiția. În stagiunea 2015/2016 SCM U Craiova si CS Nova Vita Târgu Mures s-au desființat, un an mai târziu Danzio Timisoara si CSU Alba Iulia au abandonat prima ligă, iar sezonul acesta CSM Târgoviste, Rapid Bucuresti si CS Agronomia Bucuresti au decis să nu participe în LNBF desi aveau dreptul. 

Vom reveni cu informații!

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Ne pare sincer rau pentru retragerea echipei ...echipa serioasa,muncitoare si plin de fair play!!!Succes in continuare !

    cu 6 ani în urmă (15.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!