Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Marcus Neal este noul jucător al lui BC Timba Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.11.2014

BC Timba Timișoara va semna un contract cu jucătorul american Marcus Neal. În vârstă de 28 de ani, sportivul măsoară 1.96 metri și evoluează pe poziția 2. În stagiunea precedentă, americanul a jucat în prima ligă din Germania, pentru Rasta Vechta, echipă care a și retrogradat la finalul sezonului.

Marcus Neal a jucat 10 partide în stagiunea trecută în Germania și a avut medii statistice de 10.0 puncte și 3.0 recuperări cu procentaje de 62.4% de la 2 puncte, 43.8% de la 3 puncte și 64.7% de la linia de aruncări libere.

În 2010, Marcus Neal a absolvit la Delware St. Iar în ultimul său an în NCAA a avut medii de 13.7 puncte, 4.3 recuperări și 1.4 pase decisive în 29 de partide jucate.

Primul său contract de profesionist la semnat cu formația din Macedonia, ABA Strumica, iar de atunci a mai trecut pe la Kanizsa KK DKG EAST (liga a 2-a din Ungaria), SKP Banska Bystrica (Slovenia), KAO Dramas (Grecia) și Rasta Vechta (Germania).

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    re
    Tot nu inteleg politica de transferuri a celor de la Timba. Transfera, da afara, nimic concret la ei

    cu 9 ani în urmă (03.11.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Timba
    Nu ma mira sincer situatia lor in liga. Transfera de dragul de a transfera si dupa nu stiu de ce cad in criza. In locul lor m-as gandi mai bine.

    cu 9 ani în urmă (03.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!