Stiri

EXCLUSIV - România ar putea avea o reprezentantă în Euroliga feminină

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.07.2014

România ar putea fi reprezentată în sezonul competiţional 2014-2015 de o echipă în Euroliga feminină, după ce FRB a primit un wild card în cea mai puternică competiţie din Europa la nivel de echipe de club. 

Cu toate acestea, încă nu se ştie exact dacă vreo grupare din Liga Naţională de Baschet Feminin din România va participa în sezonul următor în Euroligă. De menţionat este faptul că duminică, 6 iulie, vor avea loc tragerile la sorţi, iar abia atunci vom afla cu siguranţă dacă una dintre formaţiile de pe prima scenă a baschetului feminin românesc va lua startul în această importantă competiţie. 

Ultima dată când ţara noastră a avut o echipă care să evolueze la cel mai înalt nivel a fost în sezonul 2012-2013, atunci când România a fost reprezentată de CSM Târgovişte. Formaţia pregătită atunci de Florin Nini a reuşit să iasă din grupe de pe poziţia a 5-a cu un bilanţ de 4 victorii şi 8 înfrângeri. Ulterior, în cea de-a doua fază a competiţiei, târgoviştencele au fost eliminate într-o dublă manşă de Spartak Moscova, după 2 victorii ale rusoaicelor, 91-84 la Moscova, respectiv 63-68 lângă „Turnul Chindiei". 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!