Stiri Juniori U17 Masculin

EYBL - Echipa U14 a U-Mobitelco Cluj, pe locul 3 în Grupa B după prima fază a competiției

Radu Bărăian

Radu Bărăian
31.08.2015

Grupa sub 14 ani a echipei U-Mobitelco Cluj s-a aflat în perioada 28-30 august la Peks, în Ungaria, acolo unde a disputat primele 4 meciuri din Grupa B a European Youth Basketball League, competiție organizată de FIBA Europe.

Băieții pregătiți de Sergiu Popa și Branko Cuic au bifat 3 victorii și o singură înfrângere și astfel se află acum pe poziția a 3-a din 9 echipe în Grupa B. Ardelenii au acumulat 7 puncte cu un coșaveraj de 341 puncte marcate și 245 primite. Pe primele două poziții ale grupei cu maximum de puncte se află Inter Bratislava și KK Flash. 

Rezultatele înregistrate de echipa U14 a U-Mobitelco Cluj în Ungaria:

U-Mobitelco vs. Szolnoki Olaj 107-52

U-Mobitelco vs. Zsiros Academia 100-59

U-Mobitelco vs. TS Jahn Munchen 73-67

U-Mobitelco vs. Inter Bratislava 61-67

În luna ianuarie a anului 2016, echipa U14 U-Mobitelco Cluj va întâlni la Budapesta Ratgeber Academy Pecs (Ungaria), Debreceni Academy (Ungaria), BK Ostrava (Cehia) și Flash Belgrad (Serbia), acestea fiind celelalte adversare din grupă. 

Ulterior, după ce se vor disputa toate aceste partide, în funcție de rezultatele consemnate, U-Mobitelco Cluj va evolua în primăvara lui 2016 în cea de-a doua fază a competiției. În Grupa A a European Youth Basketbal League regăsim echipele Vasas Budapesta (Ungaria), Honved Budapesta (Ungaria), DK Basketball Akademy Szekesfehervar (Ungaria), Alba Berlin (Germania), SBK Levice (Slovacia), USK Praga (Cehia), KK Mladost Zemun (Serbia), Cibona Zagreb (Croația) și Stellazzurra Roma (Italia).

*Foto: u-mobitelco.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tjl59 :

    Documenteaza-te ...
    Localitatea Peks nu există în Ungaria şi din cîte ştiu nici în lume ... Pécs da, este oraşul înfrăţit cu urbea noastră, Cluj-Napoca. Aşadar, genialule ...

    cu 8 ani în urmă (13.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!