Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Earl Watson și Maxim Kikus, noile achiziții ale lui SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.07.2017

SCM U Craiova a mai anunțat două transferuri. Earl Watson și Maxim Kikus au ajuns la o înțelegere cu formația din Bănie și vor evolua în sezonul 2017/2018 sub comanda lui Rami Hadar.

Earl Watson are 27 de ani, măsoară 2.01 metri și este un jucător care evoluează pe pozițiile 4-5. Americanul a evoluat în această vară în Uruguay pentru Capitol Montevideo și a avut medii de 15.7 puncte și 16.2 recuperări pe meci. El a petrecut două sezoane în NCAA la Rhode Island, după care și-a început cariera profesionistă în Grecia la Kolossos Rhodos în sezonul 2016/2017.

Maxim Kikus este un jucător cu dublă cetățenie, român-israeliană. Jucătorul în vârstă de 23 de ani măsoară 1.88 metri și evoluează pe poziția 2. El a evoluat în sezonul trecut în liga secundă din Israel pentru Galil Elyion și a avut medii statistice de 14.5 puncte, 4.0 recuperări și 2.0 pase decisive. Kikus a mai jucat la Galil Gilboa în primul eșalon din Israel și a făcut parte din naționala U16 și U20 a Israelului.

Prin legitimarea celor doi jucători, SCM U Craiova a ajuns la patru transferuri în această vară, după Jamar Samuels și Martin Paasoja.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!