Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa Craiovei pleacă în Macedonia imediat după meciul cu Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.10.2013

SCM U Craiova are un program infernal în acest sezon competițional. Echipa din județul Dolj participă pentru prima dată în istorie într-o competiție internațională. Este vorba despre Liga Balcanică.

Oltenii sunt angrenați în această întrecere alături de alte opt cluburi. Sistemul competițional se desfășoară în sistem fiecare cu fiecare, în dblă manșă. Asta înseamnă 16 partide și opt deplasări. Exceptând deplasarea în Israel, formația pregătită de către Andjelko Mandic se va deplasa cu autocarul, ceea ce implică o durată mai lungă a călătoriilor. 

O primă mostră este situația consemnată în aceste zile. După ce joi (17.10), a găzduit pe Levski Sofia, urmează jocul de duminică (20.10), cu CSM Oradea, tot pe teren propriu. Imediat după acest meci, elevii lui Mandic se vor urca în autocar, similar jucătorilor pe care îi găzduiesc la partida din etapa a 4-a a Ligii Naționale. Dacă bihorenii vor face cale întoarsă, oltenii se vor îmbarca cu destinația Macedonia, întrucât marți (22.10), întâlnesc pe Kumanovo, în etapa a 2-a a competiției.

Nu este un caz singular. Formația din Craiova are programată cel puțin o deplasare în fiecare lună până în februarie inclusiv. Mai mult, în prima săptămână a lui decembrie va lega deplasările în Kosovo, pentru a întâlni cele două reprezentante ale acestei țări în BIBL. Așadar, pe lângă adversarul de pe teren, Craiova este testată și din punct de vedere al oboselii, ceea ce nu trebuie neglijat, acumulate prin călătorie. Desigur cu acest gen de problemă, într-o altă măsură, se vor confrunta alte patru cluburi din Liga Națională.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    greu...
    Daca pentru echipa va fi infernal,in rest va fi un minunat sezon turistic in Balcani si Israel...

    cu 10 ani în urmă (20.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!