Stiri

Echipa lui Emanuel Cățe rămâne neînvinsă în Basketball Champions League

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.10.2018

emi cate ucam murcia

UCAM Murcia, echipa pentru care evoluează internaționalul roman Emanuel Cățe, își continua parcursul fără greșeală din Basketball Champions League. În etapa a 4-a din Grupa A a competiției, formația iberică a învins pe teren propriu echipa italiană Sidigas Avellino, cu scorul de 72-69.

Echipa antrenată de Javier Juarez a început în forță partida și a câștigat primul sfert la 14 puncte diferență. Italienii au răspuns în actul second și diferența la pauza mare era de doar o posesie în favoarea gazdelor, scor 36-33. Avellino a trecut în avantaj după revenirea de la cabine și înaintea ultimelor 10 minute de joc era în față cu 2 puncte, 55-57. În sfertul patru cele două echipe s-au succedat la conducere. Ariel Filloy cu 2 minute rămase de joc a marcat o triplă prin care îi ducea pe italieni în față, 69-67. Răspunsul a venit imediat de la Askia Booker, care a marcat la rândul său de la distanță. Tot Booker avea să semneze ultimele puncte ale partidei după două libere transformate cu care stabilea și scorul final, 72-69.

Emanuel Cățe a fost utilizat doar 12 minute și jumătate în meciul cu Sidigas Avellino. Pivotul roman a încheiat partida cu 4 puncte, 6 recuperări, o pasă decisivă și un turnover pentru un indice al eficienței de 8 unități. Emi a terminat cu 1/3 de la 2 puncte și 2/2 de la linia de libere.

Pentru UCAM Murcia, Milton Doyle, Askia Booker și Ovier Soko au marcat fiecare câte 14 puncte iar Marcos Delia și Alex Urtasun a contribuit cu 11 puncte fiecare.

Ariel Filloy a fost principalul remarcat de la Sidigas Avellino cu 17 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări. Pentru italieni a jucat și fostul campion NBA cu Miami Heat, Norris Cole, cel care a terminat cu 7 puncte și 5 pase decisive dar care a avut un procentaj slab la aruncările din acțiune, 2/12 pentru un procentaj de 16.7%.

UCAM Murcia este lider în Grupa A din Basketball Champions League, fiind singura echipă neînvinsă din această grupă. Următorul duel în competiția europeană pentru echipa lui Emi Cățe va avea loc pe 6 noiembrie în Polonia, pe terenul celor de la Anwil Wlocawek.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!