Stiri

Echipa lui Vlad Moldoveanu a pierdut cu campioana Europei

Eduard Popa

Eduard Popa
28.11.2017

fenerbahce demir vlad moldoveanu

Fenerbahce Istanbul, campioana en-titre a Euroligii, a învins pe teren propriu pe Demir Insaat Buyukcekmece, echipa lui Vlad Moldoveanu, cu scorul de 82-59, în etapa a opta a Basketbol SuperLigi, prima ligă din Turcia.

Jocul a fost controlat de la un cap la altul de Fener, care după primul sfert conducea cu 21-13 iar la pauză avea deja un avantaj de 16 pct, scor 45-29.

Vlad Moldoveanu a reușit 3 puncte, 3 recuperări și o pasă decisive, cu 1/3 din acțiune, în cele 22 de minute petrecute pe parchet.

Internaționalul român a jucat în al treilea meci în cinci zile, după ce vineri a fost la Torino și duminică la Cluj-Napoca pentru meciurile României din preliminariile FIBA World Cup 2019, jucate în compania Italiei și Olandei.

După aceasta partidă, Fenerbahce ajunge la 6-2 la general. În schimb, Demir are 3-5.

*foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!