Stiri

Echipa lui Vlad Moldoveanu obține prima victorie pe plan intern în 2015

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.01.2015

PGE Turow Zgorzelec a reușit prima victorie în campionatul Poloniei în anul 2015. Echipa la care evoluează Vlad Moldoveanu a învins clar pe teren propriu pe Jezioro Tarnobrzeg. După un meci dominat cap coadă, PGE Turow s-a impus cu scorul de 117-83.

Vlad Moldoveanu a jucat în această partidă 15 minute. El a încheiat cu 5 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Internaționalul român a marcat 2/3 de la 2 puncte și 1/2 de la linia de libere. Index-ul de eficiență al lui Vlad Moldoveanu din această partidă a urcat la 8 unități.

Vlad Moldoveanu a jucat în acest sezon 16 partide în prima ligă din Polonia. El are medii statistice de 10.8 puncte, 4.2 recuperări și 1.0 pase decisive în 20 de minute jucate pe minut.

După acest succes, PGE Turow Zgorzelec rămâne liderul din Polonia cu un record al sezonului de 14 victorii și 2 înfrângeri.

Următorul meci pentru Vlad Moldoveanu și PGE Turow Zgorzelec va avea loc miercuri, 28 ianuarie, în EuroCup pe terenul lui Telenet Ostend.

foto:ksturow.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!