Stiri

Echipa, principala armă a Energiei în victoria decisivă cu AEK Larnaca

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.11.2015

CS Energia Târgu Jiu a bifat aseară o nouă victorie reprezentativă în istoria clubului, 87-82 cu AEK Larnaca, victorie care le-a asigurat oltenilor calificarea în faza secundă a FIBA Europe Cup. Față de alte partide când pentru Energia se remarcau în mod special 2-3 jucători sau chiar unul singur, de această dată gorjenii s-au impus grație unui joc colectiv de excepție.

Chiar dacă partida a fost pe alocuri una echilibrată, Antonis Constantinides, tehnicianul Energiei, și-a folosit aproape tot lotul de jucători avut la dispoziție, iar baschetbaliștii au răsplătit încrederea antrenorului prin prestația de pe teren. Mai exact, din cei 12 jucători trecuți pe foaia de joc, 11 au intrat pe parchet, iar 10 dintre ei au scuturat plasa cel puțin de 2 ori pe parcursul jocului.

Astfel, punctele Energiei au fost marcate după cum urmează:

Jamar Diggs - 14

Lamont Mack - 14

Lazar Radosavljevic - 11

Callistus Eziukwu - 10 (5 recuperări)

Baris Aktas - 9 

Adrian Guțoaia - 8 (6 recuperări)

Porter Troupe - 8 (6 recuperări, 5 pase decisive)

Paris Horne - 5

Alexandru Mihuți - 4

Szabolcs Santa - 4

Dragoș Andrei a jucat la rândul său 6 minute, însă nu a izbutit să marcheze niciun punct. De cealaltă parte, Silviu Sanda a fost singurul jucător nefolosit de Antonis Constantinides. 

*Foto: Alin Peptan (csenergia.ro)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Târgu Mureș Mordred :

    tube
    pt.cei interesati...
    https://www.youtube.com/watch?v=VqIguke8baw

    cu 8 ani în urmă (26.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!