Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Echipele din grupa B a LNBF au prima rundă intermediară

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.10.2018

Astăzi se joacă cele trei partide din etapa 3 a grupei B, din Liga Națională de Baschet Feminin. Două meciuri sunt programate de la ora 18, iar unul, cu o oră mai târziu. Cum în prima grupă valorică sunt cu două etape mai puțin, runda intermediară este doar pentru a doua grupă valorică.

Liderul Phoenix Știința Constanța găzduiește de la ora 18 duelul cu Universitatea CSM Oradea. Pentru constănțence va fi a 3-a partidă în această ediție de campionat, în timp ce orădencele vor disputa primul meci. Phoenix are patru victorii în acest sezon, două în primul tur al cupei și două în LNBF, grupa B, cu Rapid și ACS KSE Târgu Secuiesc. Orădencele au cedat în cupă ambele dueluri cu secuiencele și nu au mai avut meciuri oficiale din 29 septembrie. Va fi a patra confruntare oficială între cele două echipe, după cele trei din stagiunea precedentă, contând pentru Liga 1. În faza semifinală și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând în deplasare: orădencele cu 61-59 și Phoenix cu 77-49. La turneul de promovare a fost 58-53 pentru Phoenix. Brigada de arbitri: Andrei Edmond Nițu, Cristian Brătescu și Vlad Cotrobas, comisar Bogdan Bădilă.

Tot de la ora 18 se joacă CS Municipal Târgu Mureș - ACS KSE Târgu Secuiesc. Mureșencele vin după succesul de pe terenul Rapidului, cu Angel Robinson cea mai eficientă jucătoare a etapei trecute în grupa B. Covăsnencele au cedat acasă cu Phoenix Știința. Cum CSM-ul este înființat în acest an, va fi prima confruntare oficială între cele două echipe. Vor arbitra: Tudor Crișan, Adela Vilt, Dragoș Ștefan Pop, comisar Maris Hurgoi.

CSM Alexandria și CS Rapid București se întâlnesc de la ora 19. Ambele formații caută prima victorie din grupa B. Teleormănencele sunt la a doua partidă în campionat, după ce au cedat la București cu Agronomia, iar meciul din prima etapă a fost amânat. Rapidul a suferit două înfrângeri în primele două etape, cu Phoenix Știința și CSM Târgu Mureș. Va fi primul meci între cele două echipe deoarece CSM Alexandria este un club nou. Arbitrii: Alexandru Nicolae, Vlad Dumitrescu, Alexandru Irimia, comisar Luca Badea.

Cum în grupa B a LNBF este un număr impar de echipe, 7, în fiecare etapă una stă. În această rundă intermediară este rândul celor de la Agronomia București să nu aibă meci.

*foto: Club Sportiv Phoenix Constanta facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!