Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Edi Sinadinovic: "Îmbucurător este faptul că am reuşit să ne asigurăm calificarea în play-off"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
23.03.2014

Sinadinovic

BCM U Piteşti continuă seria meciurilor bune din faţa propriilor suporteri. În etapa cu numărul 24, elevii antrenaţi de Hristu Şapera au învins-o categoric pe SCM U Craiova, scor 82-61.

Edi Sinadinovic, fundaşul echipei din Trivale, a vorbit pentru Total Baschet despre victoria reuşită în faţa echipei oltene.

Meciul împotriva celor de la Craiova a fost unul foarte important pentru noi. Îmbucurător este faptul că am reuşit să ne asigurăm calificarea în play-off. Am început meciul plini de energie, am continuat în acelaşi ritm, iar acest lucru s-a văzut şi pe tabela de marcaj. Diferenţa a făcut-o dorinţa şi apărarea noastră bună. Pot spune că pentru acest sezon ne-am atins ţintele, calificarea în play-off şi în Final Four. Trebuie să ne ambiţionăm mai mult, deoarece putem. Sunt conştient de faptul că dacă vom continua în acest mod abordarea tuturor meciurilor, totul va fi bine.

În ceea ce priveşte contribuţia mea în meci, pot spune că este rezultatul muncii depuse la antrenamente. 

Fundaşul sârb a contribuit la victorie cu 22 de puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive şi 3 intercepţii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!