Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Edi Sinadinovic: "Sper să le oferim o bucurie suporterilor noştri şi să câştigăm"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.01.2014

Sinadinovic

În cadrul rundei a 15-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin, BCM U Piteşti va primi vizita campioanei CSU Ploieşti. Argeşenii revin pe teren propriu, după un eşec suferit în Banat, scor 79-73 cu BC Timişoara.

Edi Sinadinovic, fundaşul echipei BCM U Piteşti, a prefaţat jocul în exclusivitate pentru Total Baschet.
Ştim că vom avea un meci foarte greu cu cei de la Asesoft. Ei pleacă cu prima şansă, dar sunt convins că îi putem surprinde. Dacă vom începe bine meciul şi vom fi bine pregătiţi, pentru ei va fi foarte greu să se impună. Ne duelăm cu cea mai bună echipă din ligă, însă cred că această echipă poate fi învinsă, dar totul depinde de noi. Au un lot de jucători valoros, cu o lungă rotaţie, dar cum am mai spus, vom încerca să îi surprindem. Sper să le oferim o bucurie suporterilor noştri şi să câştigăm. 
Pentru Edi, acesta va fi cel de-al patrulea joc în echipamentul echipei din Trivale.
Încleştarea este programată duminică seară, cu începere de la ora 18:00.
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!