Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Edi Sinadinovic, cel mai eficient jucător al întâlnirii dintre BCM U Piteşti şi Steaua CSM EximBank

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
11.02.2014

Sinadinovic

Încă un pas făcut de BCM U Piteşti în lupta pentru accederea în play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet masculin. Echipa antrenată de Hristu Şapera a învins în propriul fief pe Steaua CSM EximBank cu scorul de 76-74, într-un joc din etapa a 17-a. Cel mai bun eficient jucător al acestui meci a fost Edi Sinadinovic, conducătorul de joc al lui BCM U.

În 28:30 minute petrecute pe teren, Edi a avut 2/2 la aruncările de două puncte, 2/3 la cele de la distanţă şi 4/4 la linia de pedeapsă, totul pentru total de 14 puncte. El a adăugat 5 recuperări, 3 pase decisive, un capac şi 3 posesii pierdute, concretizând un indice al eficienţei de 19

Sârbul a fost liderul echipei la eficienţă, respectiv la procentajul aruncărilor din acţiune şi a celor de la linia de pedeapsă.

El a stabilit un record personal de recuperări şi şi-a egalat recordul de eficienţă stabilit în jocul din runda a 15-a cu CSU Asesoft Ploieşti.

În 4 jocuri disputate în LNBM, Sinadinovic are medii de 14.3 puncte, 2.8 recuperări, 3.8 pase decisive, 0.3 intercepţii şi 2.5 posesii pierdute, cu 12.8 la eficienţă, totul în 32 de minute. El are procentaje de 50% la aruncările din interiorul semicercului, 42.1% la cele din afara lui şi 78.9% la linia de pedeapsă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!