Stiri

Edi Sinadinovic, cu un pas în curtea celor de la PAOK Salonic

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.02.2015

Baschetbalistul sârb Edi Sinadinovic, fost component al echipelor BCM U Pitești și BC Mureș, a ajuns la un acord contractual cu grecii de la PAOK Salonic, iar conform surselor noastre acesta va semna mâine contractul cu gruparea de EuroCup. 

Conducătorul de joc a ajuns în România în partea a doua a sezonului 2013/2014, evoluând în culorile celor de la BCM U Pitești. Apoi, în vara lui 2014 acesta a ajuns în curtea celor de la BC Mureș, acolo unde a evoluat până spre sfârșitul lunii noiembrie. În cele 7 meciuri bifate în echipamentul „tigrilor”, Edi a acumulat medii de 15.1 puncte, 4.9 recuperări, 4.0 pase decisive și 15.9 la eficiență, totul în 30:18 minute. 

În total, Sinadinovic a jucat pentru Pitești și pentru Mureș 24 de meciuri în campionatul din România, totalizând 328 de puncte, 95 pase decisive, 91 recuperări, 16 intercepții, 2 capace, 59 de mingi pierdute și 307 la productivitate, totul în peste 740 de minute petrecute pe parchet.

PAOK Salonic este la ora actuală pe poziția a 3-a în Grecia cu un bilanț de 11 victorii și 2 înfrângeri, în timp ce în EuroCup este pe ultimul loc în Grupa J cu un meci câștigat și 3 pierdute.  

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.ro)

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești GETA :

    Succes!
    Mult succes la aceasta puternica echipa! La Pitesti chiar si-a facut treaba.

    cu 9 ani în urmă (02.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    PAOK
    La PAOK parca joaca si Kakaroudis,grecul care nu a fost sufficient de bun pt Energia lui Nini

    cu 9 ani în urmă (02.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andreasce :

    felicitari!
    inca un jucator indepartat de experimentata conducere de la pitesti

    cu 9 ani în urmă (04.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!