Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Elisabeth Pavel s-a înțeles cu TVS Wasserburg

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.06.2015

După Gabriela Cursaru, o altă sportivă a semnat în prima ligă din Germania. Elisabeth Pavel a bătut palma cu TVS Wasserburg și va evolua în EuroCup alături de formația campioană en-titre în campionatul german. Pivotul în vârstă de 25 de ani nu se află la prima experiență peste hotare. Pavel a mai evoluat pentru Saces Napoli și Flying Foxes Viena, iar în campionatul intern la Magic Sibiu, ICIM Arad, CSM Satu Mare și CSU Alba Iulia.

Aștept cu nerăbdare luna septembrie pentru începerea presezonului alături de noua mea echipă. Voi încerca să dau tot ce am mai bun. Îmi doresc să ne apărăm titlul de campioane și să avem o prestație cât mai bună în EuroCup. Sper să mă integrez rapid și să avem un an cât mai bun. - a declarat Pavel pentru site-ul oficial al formației TVS.

Pivotul ce măsoară 1.92m a sosit la campioana Germaniei ca și o înlocuitoare a sportivei Anna Jurcenkova.

Am fost foarte mulțumiți de Jurcenkova. A fost o sportivă ce și-a făcut treaba sub ambele panouri, dar e nevoie de o schimbare. Pavel a evoluat sub comanda lui Shey Peddy în Viena și s-au înțeles foarte bine atât pe parchet cât și în afara lui. Este un mare plus.

Despre Elisabeth Pavel pot spune că este un factor important al naționalei României. Este robustă, recuperează foarte bine și uneori mai înscrie și de la mare distanță. - a declarat tehnicianul principal al TVS Wasserburg. 

Sezonul precedent Elisabeth Pavel a înregistrat medii de de 9.5 puncte și 6.8 recuperări în doar 13 partide susținute, datorită unei accidentări la picior. Alături de CSU Alba Iulia Pavel a disputat două finale, ambele pierdute, în CEWL și în Cupa României. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!