Stiri

Elton Brand își continuă cariera alături de Atlanta Hawks

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.09.2014

Elton Brand a decis să-și continue cariera alături de echipa pentru care a jucat și în sezonul trecut. Jucătorul a semnat un contract valabil pe un un an cu Hawks. Valoarea acestui contract se ridică la 2 milioane de dolari.

În sezonul trecut, jucătorul originar din New York a jucat 73 de meciuri pentru Atlanta în care a strâns medii de 5.7 puncte, 4.9 recuperări și 1.0 pase decisive. Pe întreaga carieră, Elton Brand are medii statistice de 16.6 puncte, 8.8 recuperări și 2.1 pase decisive în 1005 meciuri jucate.

Elton Brand a fost draftat cu prima opțiune de Chicago Bulls în vara lui 1999, după acesta a evoluat doi ani la Duke University în NCAA. De atunci, extrema de forță a mai jucat pentru Los Angeles Clippers timp de 4 sezoane, pentru Philadelphia 76ers între 2008 și 2012 și pentru Dallas Mavericks între 2012 și 2013.

Elton Brand are în palmares o medalie de bronz la Campionatului Mondial din 2006 din Japonia, cucerită alături de echipa națională a Statelor Unite ale Americii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate