Stiri

Emanuel Cățe, interviu în spaniolă pentru liga ACB (Video)

David Istrate

David Istrate
02.05.2019

În această seară, 2 mai, UCAM Murcia are un meci foarte important cu una dintre cele mai puternice echipe din Europa, Real Madrid. Cu o zi înaintea acestei întâlniri, Emi Cățe, baschetbalistul bucureștean de la Murcia, a colaborat cu oficialii ligii ACB pentru un video de prezentare al României.

În începutul interviului, sportivul de 21 de ani a vorbit despre geografia României, enumerând pe rând munții, Marea Neagră și Delta Dunării. Apoi, Cățe a spus că pe teritoriul țării noastre se află faimosul castel al lui Dracula, reprezentativ pentru Transilvania. Mai departe, liderul naționalei României a spus și câteva feluri de mâncare tradițională, precum mici și sarmale. În tot acest timp, în video au fost arătate imagini din Cluj-Napoca dar și de la castelul Bran. În plus, au fost incluse fotografii și cu cele două tipuri de mâncare pomenite de către Emi Cățe în interviu.

Așadar, un video excelent de prezentare al țării noastre care, datorită internaționalului român, atrage tot mai multă atenție din partea Federației Spaniole de Baschet și nu numai. Acesta are mai mult de 3000 de vizualizări și peste 50 de reacții.

În acest sezon, Cățe are medii de 5.2 puncte și 3.3 recuperări, fiind nominalizat pentru titlul de „Cel mai bun tânăr al ligii ACB”. UCAM Murcia, formația la care activează, nu parcurge o perioadă foarte bună și se află pe locul al 16-lea, ultimul care asigură rămânerea în prima ligă spaniolă.

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    va place mult
    24secunde :)

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019) Raspunde
  • David Istrate :

    :)
    Ne plac și mai mult internaționalii români care reușesc să se facă remarcați în Europa și să ducă numele României în țările occidentale.
    Din punctul nostru de vederem faptul că cineva scrie despre un subiect nu înseamnă că noi nu mai putem scrie. Dacă am lua-o așa, atunci noi nu am mai scrie de NBA, Eurohoops nu ar mai scrie de Euroligă, Sportando nu și-ar mai face treaba, etc.
    Până la ora 10:50, când am publicat articolul cu Emi Cățe, aveam deja 10 alte materiale pe site, așa că vă invităm să le citiți și pe acelea și să aflați ce ne place și ce nu.
    O zi bună!

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nu i prima data
      cand abordati aceleasi subiecte aparute pe 24secunde cu 10-12h inainte. si voi bateti tot felul de apropouri pe FB ca nu va citeaza astia de la digi cand includ ceva material de al vostru in comentariul lor pe tv. Pai ori suntem deontologi ori nu mai suntem?

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      +
      raspunsurile tendentioase la comentarii/feedback din partea utilizatorilor TB nu va ajuta cu nimic. Parerea mea.

      "Până la ora 10:50, când am publicat articolul cu Emi Cățe, aveam deja 10 alte materiale pe site, așa că vă invităm să le citiți și pe acelea și să aflați ce ne place și ce nu."

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    Raspunde
  • Eduard Popa :

    @studentU
    1. pe site-ul 24secunde.ro nu apare niciun material despre emi cățe și video-ul în care el prezintă România. Dacă te vei uita pe instagram-ul lui, vei vedea că am și comentat de pe contul meu la câteva minute după ce a dat share la video.

    2. Când am dat materiale pe care le-am inspirat de la colegul Micinic, am dat citare. Ultimul exemplu, materialul cu Zeno unde apare acolo un „potrivit 24secunde”. Și el ne-a citat pe noi de mai multe ori în ultima perioadă. Se întâmplă să fie subiecte pe care noi sau el le găsește înainte și pe care eu consider că merită să le facem și noi.

    3. Spre deosebire de tine, eu sau colegii mei nu suntem „tendențioși” sub protecția anonimatului.

    Pentru alte explicații, ne găsești pe toate rețelele de socializare. E ultimul reply pe care ți-l mai dăm. Promit. :)

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      :))
      eu imi permit sa fiu
      1. tendentions
      2. anonim
      pt ca sunt user. Simple as that, in opinia mea.

      Pe de alta parte eu nu pot promite ca e ultimul feedback pe care vi-l voi trimite. Atata timp cat mi se pare ca e ceva relevant, eu voi scrie. Ca utilizator al unui produs, cred ca am dreptul asta.

      Anyway, merci pt raspuns.

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!