Stiri

Emanuel Cațe a debutat în Liga ACB

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.10.2015

Jucătorul român în vârstă de doar 18 ani, Emanuel Cațe, a debutat în cel puternic campionat al Europei. Pivotul a jucat în prima etapă a campionatului Spaniei pentru noua sa echipă, Baloncesto Sevilla.

La debutul în Liga ACB, românul și echipa sa au înregistrat o înfrângere categorică, Baloncesto Sevilla cedând pe terenul lui Rio Natura Monbus Obradoiro cu scorul de 88-53.

Emanuel Cațe a evoluat timp de 3.9 minute în prima sa partidă oficială la nivel de seniori și a acumulat 2 puncte, o recuperare și o posesie pierdută. El a avut 1/2 de la 2 puncte, pentru un indice al eficiențeide o unitate și -4 la capitolul „+/-”.

Emanuel Cațe a sosit la Sevilla după ce în sezoanele precedente a evoluat pentru Real Madrid la nivel juniori. El a încheiat perfect sezonul 2014/2015, încunant cu câștigarea Euroligii la nivel de juniori.

În etapa următoare, Emanuel Cațe poate evolua în fața unui colos din Europa. Baloncesto Sevilla va primi în etapa a doua vizita lui FC Barcelona, duminică 18 octombrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!