Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Emese Gál: „Știm că avem puterea să învingem o echipă bună”

Paul Olar

Paul Olar
20.02.2015

Clasate pe locul 11, fetele de la Universitatea Cluj-Napoca dau piept sâmbătă, 21 februarie, cu BCM Tymes Timișoara. Încleștarea contează la penultima etapă a Ligii Naționale și, spre deosebire de tur, “studentele” se bazează pe un nucleu diferit. Stephanie Gardner și Breezy Williams au sosit pe malul Someșului ca înlocuitoare a compatrioatelor Amber Jones, respectiv Kristina King. Rezultatele au întârziat însă să apară, clujencele contabilizând patru eșecuri la rând.

Despre situația din cadrul lotului, dar și despre adversarele din Banat, a acceptat să vorbească Emese Gál, într-un interviu acordat site-ului Total Baschet.

Cum se prezintă moralul echipei?

Avem un moral ridicat înainte de meciul cu Timișoara. Am avut o săptămână bună la antrenamente și toată echipa e motivată. Sâmbătă o să intrăm pe teren cu gândul la victorie!

Cum ți se pare echipa după integrarea baschetbalistelor Stephanie Gardner și Breezy Williams?

Jucătoarele străine ne ajută atât la antrenamente, cât și la meciuri. Eu cred că au reușit să se ridice la nivelul străinelor din tur.

Ce părere ai despre BCM Tymes Timișoara?

Timișoara are o echipă puternică, cu jucătoare foarte bune pe toate pozițiile. Am văzut că au făcut un meci bun cu Brașovul, deci ne așteaptă o partidă grea.

Aruncând o privire peste lotul timișorencelor, cea mai periculoasă oponentă pare Biljana Pesovic. Ce părere ai despre ea și cum crezi că poate fi oprită?

Biljana Pesovic este o jucătoare foarte completă, dar eu am încredere în forțele noastre. Cu o apărare bine pusă la punct, cred că putem să o stopăm pe Pesovic.

Sunt aproape două săptămâni de când ați disputat ultimul joc. Reprezintă pauza amintită un dezavantaj?

Da, nu am jucat  de mult timp și pot să zic că așteptăm meciul cu nerăbdare. Nu cred că a fost un dezavantaj, am avut mai mult timp să pregătim un meci important.

Ce ar însemna o victorie pentru voi?

O victorie cu Timișoara ar fi o mare surpriză pentru mulți, dar nu și pentru noi. Noi știm că avem puterea să batem o echipă bună și sper ca în weekend să dovedim acest lucru. 

*Foto: Valentin Todea/sport-news.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!