Stiri

Emi Cățe, aproape de double-double în ultima partidă pentru CB Prat

Eduard Popa

Eduard Popa
10.12.2017

emi cate cb prat

Cei mai importanți stranieri ai naționalei de baschet a României, Vlad Moldoveanu și Emi Cățe, au prins minute importante în acest weekend pentru echipele lor, Demir Insaat, respectiv CB Prat.

Emanuel Cățe a reușit o prestație bună pentru CB Prat, dar din păcate echipa sa a suferit a doua înfrângere în acest sezon în fața celor de la Melilla, scor 73-70. Partida a contat pentru etapa a XIII-a din LEB Oro.

Câțe a fost titular pe poziția pivot și a stat pe parchet 35 minute de joc. El a totalizat 11 puncte, cu 4/12 la aruncările din acțiune și 3/4 la linia de pedeapsă, 9 recuperări, dn care 4 ofensive, 4 capace și 2 intercepții pentru un indice de 15 la eficiență.

Câțe are zece meciuri disputate în LEB Oro cu medii statistice de 8.6 puncte, 6,5 recuperări  și 1.2 capace, în 23:31 minute pe partidă.

Cu această înfrângere, CB Prat a ajuns la 11-2 și se află pe locul al doilea în LEB Oro.

În prima ligă din Turcia, Vlad Moldoveanu a jucat 25 de minute pentru Demir Insaat în înfrângerea cu Darussafaka Istanbul, scor 75-57. Căpitanul naționalei României a strâns 9 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă, dar cu numai 3/9 din acțiune.

Moldoveanu are medii de 6.9 puncte, 4.1 recuperări și 1.4 pase decisive în 25 de minute pe partidă în campionatul Turciei.

După acest meci, Demir are 3-7 la general.

*foto: facebook CB Prat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!