Stiri

Emi Cățe, titular pentru UCAM Murcia în ultima etapă din Liga ACB

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.04.2019

UCAM Murcia a suferit o nouă înfrângere în Liga ACB. Echipa lui Emi Cățe s-a înclinat pe terenul celor de la Iberostar Tenerife, echipă calificată în Final Four-ul Basketball Champions League. Formația din Insulele Canare s-a impus cu scorul de 83-76 și rămâne în cursa pentru playoff în Spania.

UCAM Murcia, cu Emanuel Cățe titular, a făcut o primă repriză bună, pe care a câștigat-o cu 36-30. Lucrurile s-au schimbat radical în partea a doua a jocului și la revenirea de la cabine Tenerife reușea un parțial de 31-11 în sfertul trei, prin care tranșa meciului. În ultimul act nu s-a pus problema învingătoarei chiar dacă UCAM Murcia a mai redus din handicap.

În 21 de minute petrecute pe parchet, Emi a totalizat 8 puncte, 4 recuperări, o intercepție, un capac și două meciuri pierdute. Pivotul român a marcat 4/5 de la 2 puncte și a irosit cele libere de care beneficiat. În urma acestei prestații, Emi Cățe a acumulat un indice al eficienței de 8 unități.

Milton Doyle și Ovie Soko au fost principalii remarcați de la UCAM Murcia, primul cu 20 de puncte marcate iar cel de-al doilea cu 19 puncte.

Colton Iverson a fost omul meciului cu 17 puncte și 10 recuperări iar Nico Brussino a mai adăugat 16 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive pentru Iberostar Tenerife.

UCAM Murcia se situează pe poziția a 17-a, una retrogradabilă, în clasamentul Ligii ACB cu 8 victorii și 19 înfrângeri, în timp Iberostar Tenerife e pe 9 cu 13 victorii și 14 înfrângeri.

foto: UCAM Murcia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!