Stiri Cupa României Masculin

Emil Kosztelnik: „Pentru noi a fost îmbucurător că am jucat cu o echipă de un asemenea calibru”

Eduard Popa, Andreea Vlase

Eduard Popa, Andreea Vlase
07.02.2019

emil kosztelnic sighetu

CSM Sighetu Marmației a pierdut și returul Cupei României, scor 69-95, în sala Constantin Jude, în compania formației SCM Timișoara.

Antrenorul maramureșenilor, Emil Kosztelnik, nu s-a arătat deranjat de înfrângerea contra bănățenilor. Dimpotrivă, tehnicianul celor de la Sighetu Marmației este sigur că echipa sa, care are în componență numeroși jucători foarte tineri, are multe de învățat din această dublă și așteaptă ca sezonul viitor trupa sa să fie susținută și de sighețeni:

„La fel ca în manșa tur am început foarte bine. Primele două sferturi am fost aproape, am reușit să facem față, dar din nou rotația mai mare și banca lungă plus experiența celor de la SCM Timișoara și-a spus cuvântul. Pentru noi a fost îmbucurător că am reușit să jucăm cu o echipă de un asemenea calibru, având în vedere că Timișoara traversează o perioadă foarte bună în acest campionat, vine după trei victorii împotriva celor trei candidate la titlu. Pentru noi a fost foarte important acest meci, pentru că formația noastră este formată în proporție de 60% din juniori sigheteni, juniori care îi văd pe acești jucători la televizor și în momentul de față au fost adversarii lor în teren. În momentul de față suntem sprijiniți doar de primărie și consiliul județean, dar sperăm ca în viitorul apropiat să aducem sprijin din partea agenților economici din oraș să vină în sprijinul acestei echipe”.

*foto: maramedia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii