Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia învinge Craiova după un meci foarte strâns

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.10.2013

Meciul contând pentru etapa acincea a LNBM dintre Energia Rovinari și SCM U Craiova s-a decis numai în ultimul sfert. Energia s-a impus cu scorul 85-76, pe sferturi: 20-19, 17-18, 23-21, 25-18.

Principalul marcator al gorjenilor a fost Louis Darby, care a reușit un double-double (27 de puncte, 11 recuperări, 4 pase decisive), urmat de Giordan Watson (20 de puncte, 6 recuperări, 7 pase decisive). La craioveni, s-au remarcat Bogdan Popescu (22 de puncte, 7 recuperări), Travis Bureau (13 puncte, 8 recuperări), iar LeVar Seals a reușit un double double (14 puncte, 10 recuperări).

Vom reveni cu detalii.

26 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    iar infrangere
    Am vorbit cu niste prieteni care au fost la meci,dar pe ei ii consider destul de subiectivi,asa ca as fi curios sa aflu si alte pareri de la cei care ati fost la Tg Jiu.Pana atunci,dincolo de felicitarile adresate fratilor gorjeni,este teribil de deranjanta a doua infrangere "neplanificata" in doar 5 etape!

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    infrangere
    Eu o tin pe a mea :) in sensul ca nu stiu cum vom putea face fatza in doua competitii , cu jocuri din 3 in 3 zile , in conditiile in care jucam cu aceeasi echipa (Maric, Dzambic, Popescu, Bureau, Seals) , joc de joc . Sper sa nu fie valabila acea expresie fumata "cine alearga dupa doi iepuri ....".

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      evident
      De un bun simt elementar observatia ta!

      cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Craiova
    Daca faci raportul intre investitii (Maric,Popescu,Kovac,Sokk,Topchov,Capusan,Mocanu) si rezultatele actuale da cu ''minus'' mult!
    Desi au fost adusi jucatori cu ''nume'' echipa NU JOACA NIMIC!
    Bilantul incepe sa fie RUSINOS: iesirea prematura din Cupa Romaniei,infrangeri in campionat cu Steaua (acasa) si Rovinari,2 echipe cu lot MULT SUB Craiova,infrangere CATEGORICA la Kumanovo....daca mai punem ca si meciul cu Oradea a fost la o ''buza'' ca sa-l piarda......prea multe infrangeri intr-un timp relativ scurt de la echipe de mijocul clasamentului!....Mandic chiar n-are nicio vina:jucatorii,conducerea,spectatorii,arbitrii,femeia de servici,crainicul,aici trebuiesc cautati vinovatii....el ramane CEL MAI BUN ANTRENOR DIN ROMANIA ...chiar si fara victorii!:)

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      impecabil
      ...ai punctat,cu cateva mici observatii:ce spui tu e valabil in privat,unde exista responsabilitati,la stat exista doar beneficii;nu stiu de ce te agiti,am fost de curand informati cu totii ca totul este sub control si este minunat!;repet cu staruinta si ratiune,nu mai spargeti toate oalele in capul lui Mandic,evident ca are o parte importanta de vina,dar nu toata!
      Sper din suflet sa ne revina luciditatea si modestia,nu e un pas asa greu de facut pentru a ne reveni la timp!

      cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Croco :

    Dezamagire
    Am suferit aseara in sala la Tirgu Jiu. Pentru ca iar nu am jucat nimic, pentru ca iar s-au incercat doar actiuni individuale, pentru ca iar am avut rotatie scurta, pentru ca iar am pierdut lupta sub panou chiar daca Popescu a luptat eroic (inclusiv impotriva salii). Cu siguranta, acolo jos pe banca, cineva ne lipseste........ sau ne prisoseste, dupa caz.....
    Si inca ceva: la jumatatea sfertului doi, un jucator craiovean excesiv de nervos , dupa ce ca nu-i iesea jocul deloc si mai pierdea si doua mingi in 30 de secunde, sa se ceara singur afara ? Cineva, acolo jos, nu vedea asta ?

    PS: Jos palaria pentru suporterii gorjeni, am aplaudat Craiova din mijlocul lor fara nici cel mai mic repros.

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      concret
      Poti,te rog,sa fii ceva mai concret in privinta a ceea ce s-a intamplat pe parchetul salii din Tg Jiu?

      cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      concret
      Poti,te rog,sa fii ceva mai concret in privinta a ceea ce s-a intamplat pe parchetul salii din Tg Jiu?

      cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    • SCM "U" Craiova Croco:

      Concret
      Undeva la jumatatea sfertului 2, dupa doua mingi furate in 30 de secunde lui Rade, acesta foarte nervos, probabil in primul rand pe el, a cerut singur schimbare, Sokk intrand si bifand pana la sfarsitul sfertului, singurele lui minute in jocul de aseara. In rest s-a abuzat de patrunderi individuale finalizate fie cu ratari fie cu faut. Drept dovada ca trei jucatori care au jucat insumat 20 minute Sokk,Mocanu si Capusan nu au aruncat nici macar o data la cos, ultimul nefiind jucat deloc pe faza ofensiva atunci cand era liber la semidistanta acolo unde are procentaj bun de reusita. Iar asta ar trebui sa se vada in primul rand de pe banca.
      Dar a trecut, ne vedem marti si duminica in Polivalenta si apoi mergem sa-i aplaudam si peste doua saptamani la Sibiu. Daca joaca asa cum stiu si pot ..... MERITA .

      cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Procentaje Craiova
    Cu asemenea procentaje poti bate Farul,Chiajna si Timba!
    Au ''excelat'' :Maric( al carui randament este din ce in ce mai ''bun''),Kovac si surprinzator pentru mine Seals!

    23/41 - 56% - 2 puncte
    3/18 - 16,6% - 3 puncte
    21/30 - 70% - AL

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      statistica
      Uite ca ma facusi curios si ma uitai pe statistica:Maric foarte modest intr-devar dpdv ofensiv si de data asya cu foarte multe mingi pierdute,Capusan pentru a n-a oara tot "magnific" si Sokk 4minute si ceva...Pai sa ne gandim putin atunci,la ce l-am mai adus pe PG-ul titular al unei nationale calificate la europene(unde noi nici macar nu mirosim)?Hai ca-i superbine si confortabil la Craiova!

      cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    craiova
    Ce sa ne mai ascundem,echipa nu joaca constant.In deplasare, daca la Tg-Jiu(echipa care nu se apara) nu castigi, unde sa mai castigi in afara de cele 3 din coada clasamentului.In conditiile astea ne ducem in jos fratilor,nu prindem nici play-offul si la sfarsitul sezonului ramanem cu plimbarile prin Balcani!Sper sa fiu eu de un pesimism exagerat!!!

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    • SCM "U" Craiova Stiinta:

      craiova
      exact asta gandesc si eu . mi-e teama ca aceasta cupa Balcanica ne va "Ajuta" sa ramanem in afara play-off anul asta

      cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Calm
    Nu reactionati asa dur la adresa echipei favorite!
    Lotul e nou,la fel si la CSM Oradea... care si ea se "cauta" inca!

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      cam anesteziati de calmi
      Stimabile,situatiile nu prea se aseamana,iar exemplu elocvent este aceasta ultima etapa,voi jucand foarte prost(dupa cele postate de cativa suporteri oradeni)ati castigat in fata unei echipe grele,pe cand noi am pierdut in fata unei echipe(fara sa se supere fratii gorjeni)inferioare noua.Coroborata cu infrangerea acasa in fata Stelei,lucrurile chiar s-au complicat prematur,iar daca citesti mai cu atentie comentariile fanilor craioveni,cel mai tare ii infurie situatiile in care se doreste sa fie prostiti in fata cu gogosi de factura urat mirositoare.Ca sa n-o mai lungim,se observa limpede ca fanii craioveni spera din tot sufletul a echipa favorita sa se bata pentru o medalie,nu sa se plimbe cu autocare cu paturi prin Balcani,doar de dragul plimbarii si pentru imagine,ca nu mai ne incapem peste noapte in piele de priceputi si de importanti!

      cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    rabdare
    mai multa rabdare cu echipa favorita!
    drumul spre culmi e lung si anevoios...si marile echipe au crescut in mai multi ani!
    pe de alta parte, eu imi aduc aminte o remarca referitoare la Liga Balcanica facuta de Cristescu care spunea ca nu merita efortul si investitia, si ma intrebam atunci daca are dreptate si de ce ?
    ar fii interesanta o dizertatie pe acest subiect facuta de cei mai cunoscatori

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu duddy :

    Parere
    Baieti , eu sunt gorjean si am fost la meci . Dupa mine , nu oboseala a fost motivul principal al infrangerii voastre , ci gradul excesiv de nervozitate. Aproape ca nu a fost faza fara ca Bogdan Popescu sa se dea in spectacol in fata arbitrilor . Jucatorii Craiovei la orice greseala se certau intre ai , mai mai sa se bata. Mandic mai avea putin si iesea din sala , asa cum cu totii stim ca a mai facut-o la turneul amical de la Targu-Jiu . Cu toate astea singurul tehnic l-a luat nenea Toma care parca turbase la o faza clara de arbitraj..Cu toate ca toata lumea considera ( pe buna dreptate cred si eu ) ca doljenii au un lot mai valoros , jucatorii gorjeni au aratat ca o echipa , pe cand craiovenii nici pe departe.Abia dupa factorii astia cred ca vine oboseala voastra , care a contribuit , sigur , la acest rezultat.( lucru ce s-a vazut in procentaje )..Intr-adevar , multe individualitati la voi , actiuni care nu au iesit , mai ales cand Bureau a primit un capac monstru pe panou de la Louis Darby si a fost aproape sa fie "posterized" sa zic asa tot de jucatorul nostru vedeta care a fost cu 3 clase peste al vostru. In rest , va urez bafta si sa vina rezultatele in ambele judete.

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Pregatirea jocului
    Totul pleaca de la pregatirea jocului!
    Stim ca ROvinari stau slab pe pozitia 5 si noi il odihnim pe Topchov!....si il pastram pe sokk care joaca 5min. Si pe maric care e varza de cand a venit!
    Sa nu mai amintim de geniala miscare a lui mandic de a l odihnii pe seals in meciul cu steaua si de sfertul 1 de senzatie de la kumanovo 7 23!
    Mergem inainte!

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    greu
    E foarte greu pt o echipa romaneasca sa faca fata pe 2 fronturi, cu meciuri din 3 in 3 zile. Iti trebuie o banca lunga, rezerve de valoare ... Asa am patit si noi anul trecut cand am jucat si in Europa si in campionat si am pierdut playoff-ul. Si s-a vazut foarte bine in faptul ca am avut cateva meciuri pe care le-am pierdut pe final, asta din cauza oboselii acumulate de jucatori

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    greu cu echipa
    Capusan si Mocanu sunt cam slabuti, Topchov si Maric nu sunt acomodati cu echipa...Sokk e singurul care cred eu ca va da rezultate din noile achizitii, daca nu se va pierde pe parcurs
    sunt cazuri cand un jucator de valoare sa nu dea randament intr-o alta formula...relatiile de joc cu ceilalti, acomodarea cu noul club si tot ce tine de aceasta, relatia cu antrenorul, sunt o multime de factori care pot influenta in rau sau bine un jucator, care dincolo de profesionalism, este om ca noi toti!
    pe de alta parte prea multe individualitati intr-o echipa poate duce la tensiuni in vestiare si jocul echipei va avea de suferit
    acum pe langa faptul ca aveti un lot mai mare si mai bun , aveti si mai multe orgolii, deci , e nevoie de un caracter forte care sa ii domine si indrume fara sa se simta frustrati
    ramane de vazut cine va reusi asta! si succesul echipei va veni ca o urmare fireasca!

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      ....
      Bine punctat meea.... eu speram ca Mandic sa fie caracterul asta forte!

      cu 10 ani în urmă (28.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    craiova
    In atac jucam la ciupeala,se vede cu ochiul liber.Fara sa existe niste relatii prea clare de joc, se mizeaza pe experienta jucatorilor de a inproviza pe moment.Iar cu asta nu merge,pt ca odata iese,de trei ori nu.Maric si Djambic mai mult se incurca unul pe celalalt,iar ceilalti cand prind mingea,au si ei tendinta(dupa atata asteptare!!!) la actiuni personale care nu totdeauna sunt in folosul echipei.Pacat ca nu avem si noi un Adamovic(ce mana si ce ochi are baiatul asta).Sa speram ca o sa fie bine,ca sa nu fie rau(vorba unui mucalit)!!!!!Hai Stiinta!!!

    cu 10 ani în urmă (28.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      corect
      Excelenta observatia ca Dzambic si Maric aresteaza mingea,drept urmare,de multe ori,ceilalti cand o primesc au tendinta de a juca la fel de individualist,evident astfel de rezolvari fiind in defavoarea jocului echipei...Sokk este foarte apropiat de profilul lui Adamovic,pacat ca nu il cheama Sokovic...

      cu 10 ani în urmă (28.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Buzesti
    Eu nu stiu cine este Sokovic,dar cu toata stima, diferenta dintre cei doi e mare(Adamovic este un jucator mult mai rafinat)!!!Acum nu mai suntem suparati pe ei(ca asa-i in viata) si maine mergem la sala sa incurajam echipa.Hai Stiinta!!!

    cu 10 ani în urmă (28.10.2013)
    • SCM "U" Craiova Stiinta:

      sokovic :))
      cred ca Buzestii se referea la faptul ca sokk nu este sarb :) Mie unul imi place Sokk, a facut (pana la reintrarea lui dzambic ca titular de drept) o prima repriza buna in meciul cu Steaua . Daca as fi antrenor , l-as mai lasa pe banca pe Dzambic care , (asa cum ne avertizasera alti colegi de forum ca nu prea reuseste sa lege 2 sezoane bune ) face numai prostii lately si as incerca mai mult cu Sokk. Dintre investiile facute anul asta , din punctul meu de vedere , alaturi de Popescu , numai SOkk si intr-o oarecare masura Maric si Kovac , pot face ceva , restul sunt adusi "la numar". SI ca sa incerc sa sintetizez ideea ca nu jucam ca o echipa ci ca o suma de individualitati , in afara sfertului 4 cu Oradea , am vazut Craiova jucand ca o echipa in prima parte a meciului cu Levski. Cred cu tarie ca daca reusim sa repetam prima parte a meciului cu Levski si sa jucam ca o echipa , vom ajunge sus . Daca nu , sunt sanse sa nu prindem nici play-offul.

      cu 10 ani în urmă (28.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      intuitia
      Sau logica nu ti-au jucat feste.Daca in Maric am incredere ca se va integra in cele din urma,in Kovac mi-am pierdut-o,personal consider ca e o poveste cusuta cu ata alba din telenovela Capusan&Topchov si har Domnului ca nu s-a legat si cu Lupusavei.Si eu cam tot la fel cred,anul asta va fi de ori la bal ori la spital,dar tare mi-e ca ne-am imbracat in frac dar circulam cu ambulanta...

      cu 10 ani în urmă (28.10.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!