Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Rovinari dă piept vineri cu "U"-BT Mobitelco

Paul Olar

Paul Olar
23.01.2014

Liga Națională

Etapa a-XV-a

Vineri, ora 19:45

Sala Sporturilor Târgu Jiu

În direct la Digi Sport

9-5 Fișa meciului 9-5

CS Energia Rovinari primește vineri, 24 ianuarie, vizita formației "U"-BT Mobitelco Cluj-Napoca, într-o dispută ce contează la etapa a-XV-a din Liga Națională de baschet masculin. Confruntarea debutează la ora 19:45 și va putea fi urmărită în direct grație postului de televiziune Digi Sport.

Calificați în Final Four-ul Cupei României după două succese categorice în fața Farului, gorjenii nu au întâmpinat emoții la început de an. Trupa lui Florin Nini a dispus săptămâna trecută de Concordia Chiajna cu scorul de 84-60, iar Giordan Watson a fost cel mai eficient om al învingătorilor. Conducătorul de joc american a totalizat 13 puncte, 6 pase decisive și 2 recuperări, în maieul Energiei debutând și Daniel Tudosă. Fundașul român a revenit din Statele Unite și reprezintă singura achiziție din iarnă a grupării oltene, care abordează optimistă întâlnirea cu "U".

De partea cealaltă, primele meciuri din 2014 au fost crâncene pentru Silvășan și compania. Clujenii au fost eliminați din Cupa României de către BCM U Pitești, acest insucces tulburând apele pe Someș. Cu scopul de a resuscita echipa, oficialii ardeleni au renunțat la colaborarea cu Milorad Perovic și au penalizat financiar unii baschetbaliști. Măsurile luate de conducere au fost inspirate, "alb-negrii" răpunând vinerea trecută pe CSM Oradea, la capătul unui duel electrizant, încheiat cu un coș al lui Mihai Silvășan în ultimele secunde.

Așadar, echipa din Transilvania dispune de un moral foarte bun, la fel ca oponenții din "Orașul lui Brâncuși". Până în prezent, Energia și "U" s-au întâlnit de 13 ori, Darby și compania izbutind să se impună în numai 3 dintre încleștări.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!