Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Rovinari primește vizita lui Gaz Metan

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
21.02.2014

LNBM

Etapa XIX

sâmbătă, 22.02

19:00

 10-8 Fișa meciului 7-10

Energia Rovinari Tg. Jiu primește vizita lui Gaz Metan Mediaș într-un meci din cadrul etapei a 19-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Partida este programată pentru sâmbătă, 22 februarie, începând cu ora 19:00.

Întâlnirea pune față în față două echipe aflate în lupta pentru ultimele locuri ce asigură prezența în play-off. Dacă Energia ocupă în prezent locul 8, cu 28 de puncte, și încearcă să se mențină cel puțin la acest nivel, pentru Gaz Metan misiunea urcării pe una din primele 8 poziții pare tot mai dificilă. Medieșenii au 24 de puncte și sunt abea pe locul 11, însă mai au de disputat o restanță cu Steaua CSM EximBank.

Formația din Tg. Jiu vine după o înfrângere la limită, 85-87, suferită la Craiova. Gorjenii nu au mai învins o echipă cu pretenții de la începutul lunii decembrie.

De cealaltă parte, nici Shiloh&Co nu stau prea bine. Fără nici o victorie în EuroChallenge Last16 și cu lotul decimat de accidentări, Gazul s-a afundat în clasament iar eșecul cu CSM Oradea, 74-81, din ultima etapă, face ca fiecare meci pe care alb-negrii urmează să îl joace să fie aproape decisiv.

Cele două formații s-au întânit de trei ori în acest sezon. Două confruntări au contat pentru Cupa României, iar fiecare echipă și-a adjudecat câte un meci, însă Energia Rovinari s-a calificat mai departe după ca urmare a victoriei mai clare. În campionat, tot gorjenii au avut câștig de cauză, impunându-se cu 81-76.

Arbitrajul partidei va fi asigurat de o brigadă formată din Alexandru Olaru, Bogdan Podar și Sefer Bedir. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!