Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Rovinari se impune în fața Concordiei Chiajna

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.01.2014

Energia Rovinari s-a impus în fața Concordiei Chiajna cu scorul de 84-60 (25-15, 24-14, 20-18, 15-13), într-un meci din cadrul etapei a 14-a, prima din retur, din Liga Națională de Baschet Masculin.

Cei mai buni oameni din tabăra Energiei au fost K. Kakaroudis cu 14 puncte, G. Watson 13 și E. Jazvin 13, iar de la Chiajna s-au remarcat N. Petrovic cu 18 și C. Mihai 15. 

Vom reveni cu cronica partidei! 

 


Baschetbaliștii de la Energia Rovinari sunt în avantaj după primele 20 de minute în meciul cu cei de la Concordia Chiajna, scor 49-29 (25-15, 24-14), într-un meci care contează pentru prima rundă a returului din Liga Națională.

 

Principalii marcatori din tabăra gazdelor sunt G. Watson și E. Jazvin, ambii cu câte 10 puncte marcate, în timp ce N. Petrovic cu 8 puncte și C. Mihai tot cu 8 sunt cei mai buni oameni de la Concordia Chiajna.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!