Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu câștigă primul amical din Grecia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.09.2014

După ce la mijlocul acestei săptămâni, oltenii de la Energia Târgu Jiu au disputat Supercupa României cu CSU Asesoft, meci pierdut cu 57-73, aceștia s-au deplasat în Grecia pentru a susține alte două partide de verificare. 

În primul amical din Grecia, elevii lui Antonis Constantinides au învins ocupanta locului 5 în ediția trecută din campionatul elen, Nea Kifisia, scor 68-63. Statistica confruntării nu a fost ținută, însă conform site-ului oficial al grupării din județul Gorj, meciul a fost unul strâns, echilibrat, pe alocuri presărat şi cu duelri ceva mai tari.  În urma unui astfel de duel, pivotul Energiei, Tony Woods s-a ales cu arcada spartă. În cel de-al doilea amical, deținătoarea Cupei României va întâlni pe Panelefsiniakos Eleusina.

Debutul în Liga Națională de Baschet Masculin pentru Energia Târgu Jiu se va consemna în data de 4 octombrie în compania celor de la SCM Universitatea Craiova. 

*Foto: Traian Racu (frbaschet.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!