Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia pornește cu prima șansă în fața Stelei

Costin Marinescu

Costin Marinescu
05.12.2013

Sala Mihai Viteazu
vineri, 6 decembrie, ora 19:45
live DigiSport 2 
  Fișa meciului  

Steaua CSM Eximbank București și Energia Rovinari Tg. Jiu se vor întâlni vineri, 6 decembrie, într-o partidă din cadrul etapei a 11-a a LNBM. Meciul va avea loc în Sala Mihai Viteazu, de la ora 19:45 și va fi transmis în direct pe DigiSport 2.

Gazdele ocupă poziția a 9-a în clasament, cu cinci victorii și tot atâtea înfrângeri. Steliștii vin după o înfrângere usturătoare, la Oradea, scor 62 – 83.

Energia se află pe locul 5 în clasament, cu 6 victorii și 4 înfrângeri. Două dintre aceste înfrângeri au fost consemnate în ultimele runde ale LNBM și au venit, la limită, în fața CSU Ploiești și BC Mureș, adică a finalistelor din sezonul trecut.

Cele două formații s-au întâlnit în resezon, când bucureștenii s-au impus cu 93 – 87.

Partida va fi arbitrată de un trio format din Alexandru Olaru, Mircea Șerabn și Ciprian Stoica, iar comisar va fi Anton Cutov.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!