Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia vs. Timișoara - Omul meciului în persoana lui Bogdan Popescu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.10.2014

Românul Bogdan Popescu a fost de departe cel mai bun jucător de pe teren al meciului dintre CS Energia Târgu Jiu și BC Timișoara. Chiar dacă bănățenii cu Bogdan pe parchet preț de 27 de minute au pierdut pe terenul oltenilor, sportivul a făcut un joc foarte foarte bun. 

După cum spuneam, Popescu a bifat 27 de minute împotriva Energiei, plus faptul că a început meciul pe banca de rezerve. La finalul întâlnirii, linia statistică a elevului lui Dragan Petricevic arăta în felul următor: 27 puncte, 5 mingi recuperate, o intercepție, 3 mingi pierdute și 22 la eficiență. Din punct de vedere al procentajelor, jucătorul român a încheiat partida cu 45% (5/11) din interiorul semicercului, 60% (3/5) de la mare distanță, respectiv 100% (8/8) de la linia de fault. 

Bogdan Popescu a fost singurul jucător al celor de la Baschet Club Timișoara care a reușit să depășească pragul de 20 de puncte marcate, respectiv 20 la eficiență în acest meci cu Energia din Târgu Jiu. În rest, doar americanul Kelvin Lewis a izbutit să depășească borna de 10 puncte și 10 la productivitate, având la final 11 puncte puse pe tabelă și 12 în dreptul productivității. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    omul meciului
    Bogdan a jucat bine, a marcat cele mai multe puncte dar nu cred ca a fost cel mai bun jucator de pe teren. In general acesta este desemnat de la echipa castigatoare, dar nu numai din acest motiv consider ca "omul meciului" a fost Tal Karpelesz cu 15 P,o singura aruncare ratata (6/7 FG),6 RB si un singur TO. Dicolo de linia statistica a contribuit decisiv la victorie prin atitudinea sa si prin cateva executii in momentele cheie ale meciului.

    cu 9 ani în urmă (20.10.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    ceea ce spuneam
    In timp ce scriam comentariul a aparut si un articol despre prestatia lui Tal.,dar fiind scris de un om care nu cred ca a asistat la meci (poate ca l-a vazut la TV) nu reflecta decat niste cifre care la prima vedere nu sunt impresionante. Stiu ca este dificil de facut si mult mai usor de sfatuit,dar as recomanda redactorilor TB sa scrie mai putin despre niste statistici pe care oricine le poate obtine de pe site-ul FRB. Apar prea multe articole fara continut si implicit fara valoare. Cateva impresii de la fata locului,lucruri care nu se vad nici la TV,ar fi mult mai interesante pentru cititori. Deasupra cifrelor este,de exemplu,prestatia lui Tudosa care nu i-a permis niciun punct lui Jovanovic (cele 5 au fost marcate cand acesta era pe banca). Recunosc ca accesez zilnic TB,dar in ultimul timp articolele sunt "saracute",iar pentru a ramane lider trebuie nu neaparat cantitate cat mai multa calitate.

    cu 9 ani în urmă (20.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!