Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Enerts Kalve se întoarce la Târgu Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.08.2018

CSM Târgu Mureș a anunțat transferul unui nou jucător străin. Enersts Kalve se întoarce la Târgu Mureș și va juca pentru noua echipă a orașului care va evolua în Liga Națională de Baschet Masculin - ediția 2018/2019.

Ernests Kalve vine de la Phoenix Galați, acolo unde a jucat în sezonul precedent. Letonul în vârstă de 31 de ani măsoară 2.01 metri și poate evolua pe pozițiile 3-4. Doar 13 partide a bifat în sezonul trecut la Galați cu medii statistice de 9.7 puncte, 3.5 recuperări și 2.5 pase decisive.

 Sportivul leton a mai jucat la Târgu Mureș pentru BC Mureș, în sezonul 2016/2017 cu cifre de 12.7 puncte, 3.7 recuperări și 1.0 intercepții.

Ernests Kalve are o vastă experiență europeană și a mai evoluat pentru Falco/Ķeizarmežs, Benetton Treviso, Giessen 46ers, ASK Riga, BK Ventspils, BC Nevėžis, BK Valmiera, Trabzonspor, Szolnoki Olaj KK, Vanoli Cremona, Barons/LDz, Alba Fehérvár, Sundsvall Dragons.

Kalve este al doilea străin din lotul lui CSM Târgu Mureș alături de Goran Martinic. Szabolcs Santa, Alin Borșa, Ors, Norbert Steff, Tamasi Boloni, Kilyen Ors și Vladislav Solopa sunt ceilalți jucători anunțați de echipa antrenată de George Trif până în prezent.

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Incredibili ăștia de la Mureș...
    Își plătesc datoriile vechi pe clubul nou... Toți jucătorii semnați sunt foștii jucători de la BC Mureș care nu și-au luat toți banii.

    cu 5 ani în urmă (28.08.2018) Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Reparatia...
    Arata foasrte bine Tg.Mures pt o echipa din "divizia a 3-a", asa ca asteptam cu interes sa vedem daca vor promova rapid in prima liga. Probabil ca acolo vor aduce jucatori mult mai buni cu salarii mari. Pana una alta eu ii felicit pt alegerile facute.

    cu 5 ani în urmă (29.08.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu florinlin :

    vor playoff?
    Va fi interesant avand in vedere ca pentru 2 locuri de playoff va fi eligibila si prima clasata in grupa C.

    cu 5 ani în urmă (29.08.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Mures
    Plecând de la ideea clara ca apreciez Mureșul baschetbalistic cu tot ceea ce înseamnă, nu înțeleg nimic din ce se întâmplă acolo. Acum 4 luni s-a desființat cu probleme, datorii și acuze peste acuze, iar acum se face o alta echipa cu mulți dintre aceiași jucatori ... ce-i asta?

    cu 5 ani în urmă (29.08.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    Ca si alții....
    In alte orașe nu același treaba s-a întâmplat..(fara exemple si etc.) ..??!!

    cu 5 ani în urmă (29.08.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!